Închide meniul

Helmut Duckadam rămâne de neclintit: "Dacă nu era FCSB, Steaua nu mai exista!" Ce spune de stadionul Ghencea

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 23 noiembrie 2020, 11:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Helmut Duckadam rămâne de neclintit: "Dacă nu era FCSB, Steaua nu mai exista!" Ce spune de stadionul Ghencea

Helmut Dcukadam le propune o "aroganţă" celor de la FCSB

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Duckadam susţine că Steaua nu ar mai fi existat dacă nu era FCSB, adică Gigi Becali care să cumpere echipa. Fostul mare portar aşteaptă cu nerăbdare să vadă şi el noul stadion din Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Eu rămân la convingerile mele. Steaua este FCSB, este continuatoarea din Divizia A şi din cupele europene. Dacă nu există actuala FCSB, probabil că nu mai exista nici Steaua.

În schimb, nu am nicio problemă cu CSA, nici cu stadionul din Ghencea. Îmi doresc să îl văd şi eu. Am văzut stadionul la televizor, vom vedea ce se va întâmpla", a declarat Duckadam pentru Pro X.

Stadion Steaua

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și