Închide meniul

Ilie Dumitrescu trage un semnal de alarmă la FCSB! "Nu a mai fost prospețime!"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 11 februarie 2021, 5:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Ilie Dumitrescu trage un semnal de alarmă la FCSB! "Nu a mai fost prospețime!"

Sport Pictures via Hepta

Ilie Dumitrescu consideră că FCSB nu mai are prospețime și susține că se aștepta la mai mult de la Coman și Tănase, jucători care au început meciul pe banca de rezerve. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"A fost un semnal de alarmă la meciul cu Clinceni (n.r. – pierdut cu 0-1 de FCSB). Echipa n-a mai avut prospețime, n-a mai avut tonus, viteză de joc. Nu a arătat bine. Era normal să menajeze câțiva jucători, campionatul e mai important acum.

Mă așteptam totuși la o evoluție mai consistentă după pauză, când au intrat cei trei jucători. FCSB a avut câteva momente, cu Oaidă și Vukusic. Tănase și Coman au fost activi, dar fără să producă. Mă așteptam să văd o diferență în exprimare, după intrarea lor", a concluzionat Ilie Dumitrescu la Digi Sport. 

Ilie Dumitrescu cere răbdare cu Vukusic

Atacantul adus de FCSB în această iarnă, Ante Vukusic nu a reușit încă să marcheze și a ratat o ocazie mare în derby. Ilie Dumitrescu i-a remarcat calitățile și cere răbdare. 

"Vukusic a avut o șansă senzațională. A primit o pasă bună în profunzime și el are calitatea asta, de a aștepta momentul în care pleacă. 

Reclamă

Se informează înainte să se demarce, dar a fost nedecis. A lăsat mingea să treacă, probabil că are nevoie de mai mult timp, apoi vor veni și reușitele", a mai spus Ilie Dumitrescu. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și