Închide meniul

"În Rusia, am jucat şi la -28 de grade!" Prepeliţă, nemulţumit de amânarea meciului de la Clinceni. "Şi mâine o să plouă"

Mihai Ispas Publicat: 12 decembrie 2020, 12:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:06

"În Rusia, am jucat şi la -28 de grade!" Prepeliţă, nemulţumit de amânarea meciului de la Clinceni. "Şi mâine o să plouă"

captură Digi Sport

Terenul de la Clinceni nu a putut fi curăţat de apă, iar meciul cu FC Argeş a fost amânat

  • Nemulţumiri după amânarea meciului de la Clinceni
  • Clinceni-FC Argeş a fost reprogramat, mâine, de la 11:30

Academica Clinceni şi FC Argeş ar fi trebuit să joace astăzi de la 12:30. Ploia a făcut gazonul să fie inundat pe alocuri. Organizatorii s-au străduit să cureţe terenul, dar nu au reuşit nici după amânarea startului cu o oră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Prepeliţă: "Eu am jucat şi la -28 de grade în Rusia"

Meciul a fost reprogramat pentru mâine, de la 11.30. Vedeta oaspeţilor, Andrei Prepeliţă, care este şi noul antrenor al lui FC Argeş, s-a arătat nemulţumit de decizie.

”Ne-a luat prin surprindere această situație, știam că plouă, dar nu ne așteptam să fie o asemenea intensitate. Sperăm să putem juca mâine, pentru că m-am uitat pe prognoză și e posibil să plouă și mâine. Eu am jucat și la -28 de grade în Rusia, nu mai simți diferența între -15 și -28 de grade”, a spus fostul jucător al lui Rostov, la Digi Sport.

Reclamă

Florin Gardoş: "Să depășim și noi momentul ăsta cu lopețile"

Şi gazdele ar fi preferat ca meciul să se desfăşoare. Fostul coleg al lui Prepeliţă de la FCSB, Florin Gardoş, a acuuat dur şi lipsa de organizare a cluburilor.

Reclamă

”Terenul se prezenta bine și ăsta e regulamentul, sperăm să putem juca mâine, să se oprească ploaia. Sperăm să depășim și noi momentul ăsta cu lopețile și să se investească în toate stadioanele, să fie încălzire și tot ce trebuie, să nu mai apară astfel de situații”, a declarat şi Florin Gardoș.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
S-a reunit generația FCSB-ului care trecea de Ajax și o învingea pe Chelsea
Liga 1 • 20 mart., 21:38
FOTO | S-a reunit generația FCSB-ului care trecea de Ajax și o învingea pe Chelsea! Reacția unui fan: „Nea Gigi a făcut poza?”
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor
Laude la scenă deschisă pentru Florinel Coman
Liga 1 • 14 mart., 8:16
„Nu are cum să lipească din primul 11 la EURO!” Laude la scenă deschisă pentru Florinel Coman. Mesaj direct pentru Edi Iordănescu
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular!
Liga 1 • 11 mart., 22:19
Cum arată clasamentul în Liga 1 după încheierea sezonului regular! Bătălie dură pentru titlu şi pentru evitarea retrogradării!
Jucătorii care au făcut diferenţa la FCSB, în acest sezon
Liga 1 • 4 feb., 9:19
Jucătorii care au făcut diferenţa la FCSB, în acest sezon: „S-a vorbit puţin, sunt foarte buni!” Concluzia lui Florin Gardoş