Închide meniul

Ionel Dănciulescu a dat de pământ cu jucătorii lui Dinamo: "Au arătat jalnic!". Legenda "câinilor", mesaj dur şi pentru Gigi Mulţescu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 martie 2021, 16:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:13

Ionel Dănciulescu a dat de pământ cu jucătorii lui Dinamo: "Au arătat jalnic!". Legenda "câinilor", mesaj dur şi pentru Gigi Mulţescu

SportPictures / Flaviu Buboi/SPORT PICTURES via Hepta

Ionel Dănciulescu a dat de pământ cu jucătorii lui Dinamo

Dinamoviştii au fost bătuţi de ultima clasată din Liga 1 şi au ajuns pe locul 14 în campionat. Dănciulescu este revoltat de situaţia în care a ajuns clubul său de suflet şi. Acesta a trimis săgeţi către jucători şi i-a transmis lui Gigi Mulţescu că sistemul 3-4-3 nu este de bun augur pentru echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"E o situație grea, complicată. Echipa a arătat jalnic la Iași. Dacă spuneam înainte că meciul cu Sepsi că a fost cel mai rău meci al echipei, acum spun că acest meci de la Iași a fost cel mai rău. Așezarea aceasta cu 3 fundași are plusuri, dar și minusuri. 

Ionel Dănciulescu: "Meciul de la Iaşi a fost cel mai rău"

Echipa nu a arătat o siguranță defensivă în acest sistem. Mă așteptam ca, odată cu venirea lui nea Gigi, să văd altă atitudine și altă abordare. Nu am văzut așa ceva. Problemele financiare sunt rezolvate, fotbaliștii n-ar avea niciun motiv să nu joace", a spus Ionel Dănciulescu la DigiSport.

Dănuţ Lupu a pus tunurile pe conducerea lui Dinamo: "S-au adus mai mult prieteni cu fotbaliștii!"

Dănciulescu nu este singurul fost mare dinamovist care a vorbit despre situaţia grupării din Ştefan cel Mare. Dănuţ Lupu (54 de ani) a dat de pământ cu oficialii clubului din cauza transferurilor făcute în ultima campanie de mercato.

"Nu putem să îi reproșăm nimic lui nea Gigi Mulțescu, abia a avut 3-4 zile cu jucătorii. Niciun antrenor nu poate să facă minuni în 3-4 zile. Mi se pare că sunt în urmă cu pregătirea fizică și nu practică vreun joc care să ne dea speranțe. Totuși, cred că nea Gigi o s-o scoată la capăt. E un atrenor bun, cu experiență foarte mare.

Reclamă

Nu sunt supărat pe jucătorii care au fost transferați recent. Aș fi fost supărat dacă aș fi contribuit la aducerea lor. Dar, cum nu am nicio vină, ar trebui să răspundă cei care i-au adus. În ultimii doi ani, s-au adus mai mult prieteni cu fotbaliștii, nicidecum fotbaliști.", a spus Dănuţ Lupu la ProX.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și