Închide meniul

Ionuţ Panţîru a intervenit în războiul FCSB – CSA! Mesajul transmis după victoria cu CFR: "E mare oftica când câștigă adevărata Steaua!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 martie 2021, 18:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Ionuţ Panţîru a intervenit în războiul FCSB – CSA! Mesajul transmis după victoria cu CFR: "E mare oftica când câștigă adevărata Steaua!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Ionuţ Panţîru a intervenit în războiul FCSB - CSA

Fotbalistul FCSB a fost introdus pe teren la pauză, însă a fost oprit în momentul în care a vrut să intre pe gazon cu un lanţ de aur la gât.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Momentul a fost remarcat de jurnalistul Cristian Scutariu, care l-a ironizat pe fotbalist la finalul meciului dintre FCSB şi CFR: "Suntem în 2021 și Panțîru a intrat cu lănțicu' de aur la gât pe teren. L-a trimis arbitrul să-l dea jos. Wow. Plasturi peste cercei îi mai lipseau. Și jambiere decupate la gambe", a scris realizatorul emisiunii "Națiunea Stelistă", pe Facebook.

Replica fotbalistului FCSB a venit în scurt timp. Acesta a agitat spiritele între suporterii împărţiţi în două tabere: "În primul rând este un lanț finuț cu o cruce și în al doilea rând nu arbitrul m-a trimis să-l dau jos! E mare oftica pentru dumneavoastră când adevărata Steaua câștigă, vă cred! Seară frumoasă", a răspuns Panţîru.

FCSB – CFR Cluj 3-0 | Victorie incredibilă în derby! Cea mai bună apărare, spulberată de vedetele lui Gigi Becali

FCSB a învins-o cu 3-0 pe CFR Cluj în etapa a 28-a din Liga 1. Toate golurile de pe Arena Naţională au fost marcate după pauză, de Olaru, Tănase şi Moruţan. Înaintea partidei, CFR avea cea mai bună apărare a campionatului, cu 12 goluri primite în 27 de meciuri.

Reclamă

FCSB este lider şi are 63 de puncte din 28 de meciuri, în timp ce rivala CFR Cluj are 60 de puncte. Echipa lui Toni Petrea mai are de jucat în sezonul regular cu Universitatea Craiova şi Sepsi, în timp ce formaţia lui Edi Iordănescu le va înfrunta pe Dinamo şi Universitatea Craiova.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” Vezi toate știrile
Citește și