Închide meniul

Iuliu Mureşan va pleca de la Hermannstadt! Care este motivul despăriţirii de sibieni

Antena Sport Publicat: 18 mai 2020, 9:20

Iuliu Mureşan va pleca de la Hermannstadt! Care este motivul despăriţirii de sibieni

Iuliu Mureșan, la Dinamo

Hepta

  • Mureșan pleacă de la Sibiu
  • Care este motivul
  • Hermannstadt se află pe locul 9 în Liga 1

Potrivit ProSport, Mureșan va purta o discuție cu reprezentanții clubului pentru a-și clarifica viitorul. El se află la conducerea echipei din aprilie 2019.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hermannstadt ocupă locul 9 în Liga 1, cu 17 puncte, fiind la egalitate cu Dinamo. Formația ardeleană încearcă să se salveze și în acest an de la retrogradare.

Iuliu Mureșan se amuză pe seama lui Gigi Becali

Iuliu Mureșan îl laudă de Gigi Becali, omul care a investit cei mai mulți bani în fotbalul românesc. Președintele lui Hermannstadt recunoaște că și pe vremea când o conducea pe CFR, transferurile făcute de finanțatorul de la FCSB aduceau bani importanți în club.

Reclamă

”Eu îl respect pe Gigi Becali, a făcut multe în fotbal, a investit mulți bani, a ținut fotbalul românesc, ăsta e adevărul, a investit mulți bani cumpărând jucători, chiar și de la CFR, bani care întodeauna îți prindeau bine la momentul respectiv. Mie mi se pare haios, simpatic și nu vreau să spun mai multe.

Pe mine mă distrează tot mai mult, îl iau ca atare și nu am nici un resentiment față de dânsul, îl respect și e bine că mai există și oameni ca el, care au investit așa mulți bani în fotbalul românesc, că investind la Steaua a investit și la 5-6 echipe din campionat tot timpul”, a spus medicul Mureșan, pentru sursa citată.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Primele măsuri luate de Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost umilită de Hermannstadt
Liga 1 • 18 mart., 13:18
„Câţiva paşi înainte, un mare pas înapoi!” Primele măsuri luate de Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost umilită de Hermannstadt
Basarab Panduru, verdict dur pentru Dinamo după 0-3 cu Hermannstadt
Liga 1 • 17 mart., 20:59
Basarab Panduru, verdict dur pentru Dinamo după 0-3 cu Hermannstadt: „Zici că e retrogradată”
Zeljko Kopic şi-a făcut praf jucătorii după umilinţa cu Hermannstadt
Liga 1 • 17 mart., 20:53
Zeljko Kopic şi-a făcut praf jucătorii după umilinţa cu Hermannstadt: „Cu acest joc nu merităm nimic”! Ce a spus de retrogradare!
Mesajul lui Dragoș Iancu la primul meci de la accidentarea „horror” de acum 6 luni
Liga 1 • 17 mart., 20:41
Mesajul lui Dragoș Iancu la primul meci de la accidentarea „horror” de acum 6 luni: „Nu mi-a fost ușor!”. Mesaj și pentru FCSB
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare
Liga 2 • 17 mart., 16:47
CSA Steaua, în negocieri pentru obținerea dreptului de promovare! Conducerea a făcut anunțul care le dă speranțe fanilor