Închide meniul

Jerry Gane, dezvăluiri halucinante despre haosul din Ștefan cel Mare: "Dacă fanii mai întârziau o lună, Dinamo nu mai era programată la meciuri"

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 29 martie 2021, 18:51

Jerry Gane, dezvăluiri halucinante despre haosul din Ștefan cel Mare: "Dacă fanii mai întârziau o lună, Dinamo nu mai era programată la meciuri"

Hepta

Jerry Gane, după plecarea de la Dinamo

Jerry Gane și-a dat demisia de la Dinamo după 1-2 cu FC Argeș, în etapa a 27-a din Liga 1. Antrenorul de 49 de ani i-a lăsat pe "câini pe locul 14 în Liga 1 și fără victorie din luna ianuarie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am încercat să fac tot ce se poate. Mi-aș fi dorit să termin acest sezon cu băieții. Am făcut un pact cu băieții și am zis să rămânem. Implicarea fanilor din DDB a fost extraordinară, au fost corecți cu toți jucătorii, iar eforturile lor fantastice. Dacă mai întârziau o lună, Dinamo nu era programată la meciuri", a dezvăluit Jerry Gane, la Digi Sport.

Jerry Gane a rupt tăcerea după plecarea de la Dinamo

Jerry Gane a vrut să plece de la Dinamo imediat după umilința cu Viitorul, scor 0-5. Crede că elevii lui puteau să evite înfrângerea în meciul cu FC Argeș, ultimul pentru el pe banca "câinilor". Nu l-a uitat nici pe Pablo Cortacero!

"Spaniolii n-au dat niciun ban, nu s-a întâmplat nimic după promisiunile lor. Ei se cred niște victime și nu înțeleg de ce. Eu nu mai cred în ei! Am văzut presiunea suporterilor după ce am pierdut două-trei meciuri, am vrut să plec după eșecul cu Viitorul.

Cu FC Argeș, a doua repriză a fost a noastră. În momentele importante, am avut jucători accidentați și suspendați și am înscris foarte puține goluri și am suferit”, a mai spus Jerry Gane.

Reclamă

Ghoerghe Mulțescu a fost alesul membrilor DDB în locul lui Gane. "SMURD-ul" a pierdut primul meci oficial pe banca formației din Ștefan cel Mare, 0-1 cu codașa Poli Iași.

Jerry Gane, bilanț dezastruos la Dinamo

Jerry Gane a fost numit "principal" pe banca lui Dinamo pe 3 decembrie, după plecarea lui Cosmin Contra.

Gane a condus Dinamo în 18 partide. Bilanțul său este unul sub așteptări: 7 victorii, 8 înfrângeri și 3 remize. Cu el pe bancă, Dinamo a adunat 24 de puncte în Liga 1, a înscris 16 de goluri și a încasat 23.

Reclamă 4 / 0/3

"Câinii" n-au câștigat niciun meci în campionat împotriva formațiilor care ocupă acum locurile de play-off. Singurul succes important a lui Dinamo a fost victoria la limită cu FCSB din Cupa României, scor 1-0.

Recomandări
  • Jerry Gane, după plecarea de la Dinamo
  • Dezvăluiri incredibile ale fostului anrenor al "câinilor"

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și