Închide meniul

FC Argeș – Dinamo 2-1. Flavius Stoican, debut cu înfrângere. „Câinii” au avut două goluri anulate. Alb-roșiii riscă să ajungă pe ultimul loc în Liga 1

Alexandru Ivan Publicat: 21 ianuarie 2022, 21:45

FC Argeș – Dinamo 2-1. Flavius Stoican, debut cu înfrângere. „Câinii au avut două goluri anulate. Alb-roșiii riscă să ajungă pe ultimul loc în Liga 1

Debutul lui Flavius Stoican pe banca "câinilor"

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • FC Argeș – Dinamo 2-1
  • Debut cu înfrângere pentru Flavius Stoican

După o primă repriză fără evenimente, FC Argeș a deschis scorul în minutul 51, prin Ișfan, care a marcat cu o execuție spectaculoasă după un corner. Înconjurat de fundași dinamoviști, și-a așezat mingea pe o reluare din întoarcere, iar Chesneau n-a mai putut interveni. Balonul s-a oprit în plasa laterală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A urmat o fază controversată cu arbitrul Marcel Bîrsan în prim-plan. Cosmin Matei reușise să-l învingă pe Greab cu un șut tare, dar „centralul” a anulat reușita pentru un presupus fault în atac la fundașul Joao Miguel. Reluările au arătat însă că intervenția jucătorului dinamovist a fost regulamentară.

Piteștenii și-au dublat avantajat în minutul 68, prin Ionuț Șerban, care a marcat dintr-un penalty. Cristian Dumitru, poreclit „Aguero din Berceni”, a scos lovitura de la 11 metri după ce a fost faultat de Patriche, la scurt timp după ce Prepeliță îl introdusese în teren.

Reclamă

Pe final, Mirko Ivanovski a reușit să reducă din diferența, dar a fost insuficient pentru ca Dinamo să plece neînvinsă de la Pitești. S-a terminat 2-1 pentru FC Argeș, care a urcat pe locul 8 în Liga 1 și s-a apropiat la un singur punct de play-off. Dinamo rămâne penultima în clasament. „Câinii” riscă să fie depășiți de Academica Clinceni, care are meci cu CS Mioveni.

FC Argeș – Dinamo 2-1

Min 90: Final de meci! FC Argeș se impune cu 2-1.

Reclamă

Min 86: GOOOL FC Argeș! Mirko Ivanovski a marcat cu o execuție la colțul lung din interiorul careului.

Min 68: GOOOL FC Argeș! Ionuț Șerban a marcat din penalty. Cristian Dumitru, poreclit „Aguero din Berceni”, a scos lovitura de la 11 metri după ce a fost faultat de Patriche, la scurt timp după ce Prepeliță îl introdusese în teren.

Min 57: Înca un gol anulat al lui Dinamo! Cosmin Matei reușise să-l învingă pe Greab cu un șut tare, dar arbitrul Marcel Bîrsan a anulat reușita pentru un presupus fault în atac la fundașul Joao Miguel.

Reclamă 4 / 0/3

Min 52: GOOOL FC Argeș! Ișfan, înconjurat de fundași dinamoviști, și-a așezat mingea pe o reluare din întoarcere, iar Chesneau n-a mai putut interveni. Balonul s-a oprit în plasa laterală. Dinamo avea cea mai slabă defensivă din Liga 1 și începe 2022 cu un nou gol încasat.

Min 45: Pauză! Scorul este 0-0.

Min 25: Mirko Ivanovski reușise să marcheze pentu Dinamo, dar reușita a fost anulată pe motiv de ofsaid.

Min 1: A început meciul.

FC Argeș: Greab – Tofan, Turda, Xavier, Latovlevici – Meza Colli, Șerban – Ișfan, Palic, Dumitrașcu – Fatai
Rezerve: Croitoru, Viana, Boldor, Mușat, Raynov, Dumitru, Tănase, Said, Arias
Antrenor: Andrei Prepeliță

Dinamo: Chesneau – Tomozei, Patriche, Ehmann, Buleică – Pierret, Răuță – Bordușanu, Matei, Torje – Ivanovski
Rezerve: Fara, Jovanovic, Radu, Crețu, Bani
Antrenor: Flavius Stoican

Citește și:

Știrea inițială

Reclamă

Flavius Stoican, probleme uriașe de lot

Pentru debutul oficial pe banca lui Dinamo, Flavius Stoican va avea în lot doar 16 jucători! Pe lângă absenții deja cunoscuți, nu vor juca la Pitești nici Cătălin Carp, Ricardo Grigore și Constantin Nica, scrie fanatik.ro. Lista absenților lui Dinamo: Ricardo Grigore, Cătălin Carp, Constantin Nica, Andreas Mihaiu, Mihai Eșanu, Plamen Iliev, Steliano Filip

Cu toate acestea, Flavius Stoican a primit și vești bune. Gabi Torje şi-a revenit după infecţia cu COVID şi are şanse mari să înceapă ca titular confruntarea cu FC Argeş. În plus, șase dintre jucătorii aduși în această iarnă vor fi în lot pentru confruntarea de la Pitești: Răzvan Patriche, Cătălin Tomozei, Alin Buleică, Thomas Chesneau, Balthazar Pierret şi Igor Jovanovic.

Dinamo l-a mai luat și pe Cristiano Figueiredo de la CFR Cluj și este foarte aproape să semneze și cu atacantul Nikola Mandic.

Dinamo a obținut recent 800.000 de euro după ce l-a vândut pe starul Deian Sorescu la echipa poloneză Racow. Suma de transfer ar putea ajunge până la 1,5 milioane de euro, în funcție de performanțele fotbalistului.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă