Închide meniul

Lovitură dată de echipele din Liga 1 şi Liga 2. Anunţul făcut de FRF. Cum vor fi ajutate cluburile

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 iunie 2020, 16:49 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Lovitură dată de echipele din Liga 1 şi Liga 2. Anunţul făcut de FRF. Cum vor fi ajutate cluburile

Răzvan Burleanu, anunț incredibil

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cluburile vor primi sume egale, susţine preşedintele FRF. În acest moment, sunt blocaţi 1.5 milioane de euro. Biletele ce vor fi vândute pentru meciurile naţionalei, dar şi cele din Cupa şi Supercupa României vor ajuta la deblocare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu ajută echipele din Liga 1 şi Liga 2

"În această vară vrem să creăm un fond de sprijin, nu ştim încă ce nivel va avea acest fond de ajutor, pe care îl vom distribui tuturor echipelor care vor relua competiţia. Inclusiv Liga 2. Toate echipele care sunt angrenate în competiţiile noastre şi au dificultăţi vor fi sprijinite. E aproape imposibil să stabileşti care club are nevoie mai mare decât celălalt. Mai degraba toate echipele vor primi aceeaşi sumă.

Liga 1 a început, deţinătorii de drepturi TV îşi plătesc banii către LPF. Noi ca federaţie, toate echipele care au rămas în Cupa României, toate echipele din Liga a doua, chiar dacă am înregistrat întârzieri din cauza detinatorului de drepturi TV, toate plăţile s-au făcut din rezervele pe care le-am avut. Când mă refer la faptul că nu ştim nivelul acestui fond de sprijin, trebuie să luăm în calcul că ne-am asigurat la începutul anului aproximativ 1.5 milioane de euro din biletele vâdute. 

Redistribuim toate fondurile. FRF nu îşi opreşte absolut nimic. Asta e incertitudinea pe care o avem. Nu pot în momentul de faţă să vă spun o sumă. Avem în această toamnă 8 meciuri, 3 pe teren propriu. Din cele 3 meciuri, din Cupa României, Supercupa României şi din meciurile U21. De aici făceam aceste venituri. Am reuşit să ajungem la o inţelegere cu sponsorii pentru a nu avea un impact, ci doar o amânare a veniturilor", a spus Burleanu, la Digi Sport. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului Vezi toate știrile
Citește și