Închide meniul

Lovitură pentru UTA Arad! Burleanu, victorios la TAS. Ce sancțiune primește clubul arădean

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2020, 9:36 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Lovitură pentru UTA Arad! Burleanu, victorios la TAS. Ce sancțiune primește clubul arădean

SportPictures / Ciprian Petcut / Sport Pictures via hepta

Lovitură pentru UTA Arad! Burleanu, victorios la TAS. Ce sancțiune primește clubul arădean

  • UTA a pierdut procesul cu FRF
  • Ce sancțiune a primit clubul arădean
  • UTA-Petrolul, amânat din cauza unor cazuri de coronavirus

Potrivit Digi Sport, UTA va suporta cheltuielile de judecată. Burleanu a aprobat un sistem cu play-off în Liga 2, iar reprezentanții echipei au contestat dur această mișcare. Avocații UTEI au fost de acord ca acest caz să fie judecat în regim de urgență. Astăzi va începe play-off-ul din Liga 2, primul duel fiind între Turris-FC Argeș, de la ora 17:00. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UTA-Petrolul, amânat din cauza unor cazuri de Coronavirus

Federaţia Română de Fotbal a anunţat că UTA – Petrolul să fie amânat. Şase persoane de la Petrolul au fost confirmate cu noul coronavirus. 

"Având în vedere discuțiile avute cu reprezentanții celor 6 formații implicate în play-off-ul Ligii 2, în cadrul ultimei videoconferințe, pentru a stabili modul de acțiune pe mai multe scenarii posibile, partida UTA Arad – FC Petrolul Ploiești, programată sâmbătă, 4 iulie, la Arad, a fost amânată. Meciul va fi reprogramat în prima dată disponibilă. De asemenea, Federația Română de Fotbal precizează că partidele amânate, în cazul în care vor exista mai multe, vor fi reprogramate în ordinea amânării acestora și utilizând toate datele disponibile din calendarul competițional", a anunţat frf.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 17:18
Dinamo se mută din Bucureşti, după ce a aflat că va juca patru meciuri fără spectatori! Pe ce stadion vor evolua „câinii”