Închide meniul

Marea dorință a lui Șumudică. ”Să se inaugureze stadionul și să fie el pe bancă. Pe cuvântul meu! Și turcii mă întreabă”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2020, 13:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Marea dorință a lui Șumudică. ”Să se inaugureze stadionul și să fie el pe bancă. Pe cuvântul meu! Și turcii mă întreabă”

Ciprian Deac l-a lăudat pe Marius Șumudică

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Șumudică susține că marea sa dorința este ca stadionul Rapidului să fiu inaugurat și ca Pancu să fie pe banca tehnică. De asmenea, antrenorul român mărturisește că turcii îl întreabă de Gică Hagi și Pancu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, elogii pentru Daniel Pancu

Marius Șumudică regretă că Pancu a luat decizia de a deveni președinte, sperând ca într-o bună zi să revină pe teren.

”Oamenii se opresc în Turcia și mă întreabă de jucătorii români. Primul e Hagi, iar al doilea e Pancu. Nu vreau să influențez cu nimic, că am o relație specială cu el, m-a ajutat în niște momente grele. Nu se poate ca Pancu să fie hulit în Giulești, nu vreau să jignesc pe nimeni, nu pot să văd pe cineva că îl hulește pe Pancu. N-ai voie să faci așa ceva. M-a durut sufletul că nu vrea să continue ca antrenor.

Îmi doresc ca Rapidul să promoveze, dar vreau să aduc aminte de rezultatele pe care le-a obținut Pancu. El n-a pierdut decât un meci. Să dea Dumnezeu să promoveze, îmi doresc să-l văd din nou pe bancă pe Pancu. Este o dorință ca stadionul să se inaugureze și să fie Pancu pe bancă. Pe cuvântul meu, asta e dorința mea! Când va fi Pancu pe bancă, voi veni și eu acolo. Îmi doresc ca Rapidul să revină în Liga 1”, a spus Șumudică la Digi Sport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și