Închide meniul
Video

Marius Șumudică, prima apariție publică după ce a fost umilit de Neluțu Varga! A aruncat cu banii în lăutari și s-a dezlănțuit pe ritmuri de manele cu Daniel Pancu și Gigi Corsicanu. „De cine mi-e mie dor / De Pancu și Șumi-Gol”

Alexandru Ivan Publicat: 16 septembrie 2021, 17:20

  • Marius Șumudică s-a distrat pe manele
  • A aruncat cu banii în lăutari

Marius Șumudică a primit nu mai puțin de 300.000 de euro pentru cele două luni în care a fost antrenor la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu conturile pline, antrenorul s-a distrat pe cinste la petrecerea aniversară a lui Gheorghe Răducanu, alias Gigi Corsicanu, fostul lider de galerie al Rapidului.

Marius Șumudică s-a dezlănțuit la nunta lui Gigi Corsicanu

„Șumi” a dansat la braț cu prietenii săi rapidiști și a aruncat în lăutari cu bancnote de 200 de lei. La chef a participat și Daniel Pancu.

Reclamă

În difuzoarele din localul de fițe au răsunat dedicațiile: „De cine mi-e mie dor / De Pancu și Șumi-Gol”

 

Reclamă

Marius Șumudică a rezistat doar 15 meciuri pe banca lui CFR Cluj, adunând 9 victorii, o remiză și cinci înfrângeri.

Marius Șumudică, umilit de Neluțu Varga

După eșecul cu Steaua Roșie Belgrad din returul play-off-ului Europa League, Marius Şumudică nu a fost lăsat să intre pe stadionul lui CFR Cluj pentru a susţine antrenamentul. Tehnicianul a fost şocat de comportamentul oamenilor lui Neluţu Varga.

„Ce să vorbesc? Vorbiţi cu jucătorii, că sunt mai importanţi. Am venit la program, am vrut să respect programul. Echipa s-a prezentat. Sunt aici toţi jucătorii. Nu am fost lăsaţi să intrăm să ne antrenăm. Mai departe, am afişat pe grup programul de mâine. Dumneavoastră trebuie să trageţi concluziile.

Reclamă 4 / 0/3

Eu sunt angajat care a venit să îşi exercite dreptul la muncă. Eu am un contract în vigoare şi, deocamdată, sunt antrenorul lui CFR Cluj. Mai departe, vom vedea ce se va întâmpla.

Nu am crezut în viaţa mea că mi se poate întâmpla aşa ceva în România. Am ţinut şedinţa tehnică în garaj. Am venit să îmi fac meseria. Am venit cu o oră şi jumătate înainte”, a spus Şumudică, la acel moment.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice
Liga 1 • 28 mart., 18:51
Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB”
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest!
Extra • 28 mart., 16:57
Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi
Echipa naţională • 28 mart., 16:39
Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi