Închide meniul

Mihai Stoica face spectacol după victoria celor de la FCSB. Aroganțe la adresa lui Dinamo. ”Au fost 3, puteau fi 8. Nimic DDB”

Antena Sport Publicat: 26 iunie 2020, 6:54 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Mihai Stoica face spectacol după victoria celor de la FCSB. Aroganțe la adresa lui Dinamo. ”Au fost 3, puteau fi 8. Nimic DDB”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Mihai Stoica face spectacol după victoria celor de la FCSB

  • Mihai Stoica, noi ironii la adresa lui Dinamo
  • FCSB a câștigat derby-ul cu 3-0
  • Roș-albaștrii sunt aproape calificați în finala Cupei României

Stoica, director sportiv la FCSB, a lansat noi ironii la adresa rivalilor din ”Ștefan cel Mare”. Meme spune că diferența de scor putea fi uriașă, având în vedere șansele ratate de roș-albaștrii. Totodată, el s-a legat de suporterii de la DDB, numindu-i ”Despre Dinam0 București”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Au fost 3, puteau fi 8, fără 8 jucători importanți și cu 8 jucători eligibili U21 în teren. Nimic DDB (Despre Dinam0 București)", a scris Stoica, pe Facebook.

FCSB a câștigat derby-ul cu Dinamo cu 3-0

Dinamo – FCSB 0-3. Aproape sigur, FCSB – Sepsi  e finala Cupei Romaniei. Doar o minune, ca la Liberec, o mai poate califica pe Dinamo in finală, după 0-3, acasă, cu FCSB.

Reclamă

Fără vedetele Man, Coman si Tănase, FCSB i-a dat trei lui Dinamo, în pustiul din Stefan cel Mare. Titular din nou la FCSB, Adi Popa a deschis scorul cu prima lui reuşită după opt luni. Olaru a făcut 2-0, după pauză. Şi puştiul Cristi Dumitru a marcat cu Dinamo. El a venit de pe bancă şi a dat golul de 3-0.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!