Închide meniul

Mircea Rednic a răbufnit după meciul cu Viitorul: "Nu putem aştepta să moară un jucător pentru a lua decizia corectă"

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 iulie 2020, 19:37 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:33

Mircea Rednic a răbufnit după meciul cu Viitorul: "Nu putem aştepta să moară un jucător pentru a lua decizia corectă"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mircea Rednic, declarații după meciul cu Viitorul

"Nu ştiu cum văd situaţia, dar nu e fair-play. Noi timp avem. Ultimele două etape se joacă cu toate echipele la aceeaşi oră. Nu putem să aşteptăm să se facă bine unii şi alţii. Trebuie să urmeze programul normal. Nu trebuie ca programul să favorizeze pe unul sau pe altul. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nimeni nu vrea pozitivi. Nu puteai să eviţi lucrul ăsta, vedeţi ce se întâmplă în ţară. Unii nu respectă. Nu putem aştepta să moară un jucător pentru a lua decizia corectă. Nu te poţi juca cu acest virus. 

Ne batem joc de campionatul ăsta şi ne batem joc şi de celălalt. Jucăm baraj până pe 18 august şi pe 22 începe celălalt sezon. Avem mulţi jucători care se află la finalul contractelor", a spus Rednic, la finalul meciului cu Viitorul.   

Poli Iaşi – Viitorul 1-1. Moldovenii, pe loc de baraj

După egalul cu Viitorul, 1-1, Poli Iaşi e pe loc de baraj pentru evitarea retrogradării, cu 23 de puncte cumulate. 

"După minutul 75, luăm gol. Pentru o echipă bună precum Viitorul, 1-0 nu e de ajuns. Am avut ocazii de 2-0. Nu am reuşit să marcăm. Repriza a doua, au echilibrat jocul, am făcut greşeli. Au avut o posesie bună, au pus presiune şi a venit golul egalizator. E un punct meritat. Ne-am fi dorit 3. Viitorului nu trebuie să îi dai multe şanse. Orice punct mă ajută.

Reclamă

Vin meciurile care pe care. Jucăm la Clinceni, meci direct. Jocul îmi dă încredere. Am jucat cu Viitorul, care i-a dat 5 Clinceniului", a mai spus Rednic. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și