Închide meniul

Mircea Rednic, dezlănţuit după revenirea la Dinamo: „Puteam să încep acum ca Şumi sau ca Dan Petrescu!” Nici Ionuţ Negoiţă nu a scăpat de săgeţile „Puriului”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 octombrie 2021, 16:47

Mircea Rednic, dezlănţuit după revenirea la Dinamo: „Puteam să încep acum ca Şumi sau ca Dan Petrescu! Nici Ionuţ Negoiţă nu a scăpat de săgeţile „Puriului

Mircea Rednic l-a exclus din lot pe Steliano Filip

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mircea Rednic, dezlănţuit după revenirea la Dinamo

Mircea Rednic a revenit la Dinamo şi a făcut spectacol încă din prima zi. Dan Petrescu şi Marius Şumudică au fost luaţi la ţintă de antrenor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am cea mai grea misiune! Puteam foarte ușor să spun că nu vin, că las pe altul mai tânăr sau că îmi pare rău, dar am spus prezent!. Sper să fie de bun augur. Normal că, încep și eu acum ca Șumi <<nu e lotul meu>> sau ca Dan Petrescu, <<nu i-am pregătit eu>>. Ăștia sunt, sunt cei mai buni! Împreună trebuie să avem rezultate!”, a spus Mircea Rednic.

Nici Ionuţ Negoiţă nu a scăpat de săgeţile „Puriului”: „N-am plecat că am vrut eu, am plecat că unii şi-au dorit. Cei care nu şi-au dorit să mai continue cu mine au pus umărul foarte serios ca Dinamo să ajungă în situația în care a ajuns. Știți de cine vorbesc, da”.

Mircea Rednic a fost primit cu braţele deschise la Dinamo. Tehnicianul a explicat că este în relaţii bune cu conducerea din Ştefan cel Mare: „Suntem în relaţii bune. Am ramas in relaţii bune, e un om cu experienţă, are rezultate foarte bune. Dinamo avea nevoie de un om ca domnul Mureşan. Şi suntem împreuna, nu trebuie să fim împreuna dacă vrem sa reuşim? Nu cred că e cazul la nivelul ăsta de conducere şi de staff tehnic să fie vreo problemă. N-o să fie, vă spun”.

Întrebat despre revenirea lui Ionel Dănciulescu în staff-ul administrativ, „Puriul” a răspuns categoric: „Nu vreau să vorbesc despre asta, dar îmi doresc ca un fost mare jucător să vină alături de mine”.

Reclamă

Prima reacţie a lui Mircea Rednic după ce a semnat cu Dinamo! Ce schimbări vrea să facă la echipă

Dinamo are antrenor. Mircea Rednic a semnat cu echipa din Ştefan cel Mare în urmă cu câteva minute şi a anunţat ce obiectiv are la „câini”. Cel poreclit „Puriul”, care a parafat o înţelegere pe un an, cu drept de opţiune pe încă unul, trebuie să salveze echipa de la retrogradare.

„Am semnat! În primul an, obiectivul e salvarea de la retrogradare, iar în al doilea an play-off-ul. E cea mai grea misiune în cele 5 mandate pe care le-am avut la Dinamo. Am dat lista, luăm doi jucători până marți, sper. Un fundaș dreapta și un atacant masiv, un nou «Bizon»”, a spus antrenorul Mircea Rednic, imediat după ce a semnat contractul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mircea Rednic, dezlănţuit după revenirea la Dinamo
  • Nici Ionuţ Negoiţă nu a scăpat de săgeţile „Puriului”

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și