Închide meniul

"Mulţi oameni ne vor răul!" Florin Tănase, mesaj dur pentru cei care au cerut carantinarea FCSB: "Unii doreau să îşi bată joc de munca noastră!"

Antena Sport Publicat: 15 ianuarie 2021, 19:37

"Mulţi oameni ne vor răul!" Florin Tănase, mesaj dur pentru cei care au cerut carantinarea FCSB: "Unii doreau să îşi bată joc de munca noastră!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florin Tănase căpitanul celor de la FCSB

  • FCSB - Astra 3-0
  • Mesajul lui Tănase pentru contestatari

FCSB a fost în centrul unui scandal în aceste zile. Echipa lui Petrea a fost în cantonament în Turcia, iar rivalii au cerut ca echipa să fie carantinată. Clubul a prezentat documentele necesare, iar echipa a scăpat de carantină

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu înţeleg de ce atât de mulţi oameni ne vor răul. Până la urmă, noi am făcut un lucru normal, am mers în cantonament şi ne-am pregătit. Iar unii cereau să intrăm în carantină, să îşi bată joc de munca noastră. Părerea mea că se putea cere o derogare, ca toată lumea să poată merge în cantonament. Dacă ar şti ei cât am stat noi ieri prin aeroport, am avut probleme cu avionul, şi cu schimbarea aceasta de temperatură…. cred că se bucurau", a declarat Florin Tănase, la finalul partidei cu Astra.

FCSB – Astra 3-0. Tănase a reuşit o dublă

Florin Tănase a reuşit o dublă în partida cu Astra şi este al doilea golgheter al campionatului, după Dennis Man. 

Reclamă

"Sunt bucuros că am luat cele trei puncte, aveam nevoie de ele pentru a ne distanţa de Craiova şi de CFR Cluj. Bucuros şi pentru golurile marcate, dar în primul rând pentru victoria echipei, pentru că ne dă încredere. E greu până dai primul gol, după aceea e mai uşor. (Ce s-ar face FCSB fără Man şi Tănase?) Niciun jucător nu este de neînlocuit, mai ales la un club mare ca FCSB", a mai spus Tănase. 

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat