Închide meniul

News Alert | Adrian Petre revine în Liga 1! Prima reacţie a lui Gigi Becali: "Nu mai activăm al doilea contract"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 18:24

News Alert | Adrian Petre revine în Liga 1! Prima reacţie a lui Gigi Becali: "Nu mai activăm al doilea contract"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Adrian Petre revine în Liga 1

În vârstă de 22 ani , Adrian Petre vrea să îşi relanseze cariera tot în Liga 1.  Astfel, Adrian Petre va semna cu UTA, clubul de unde s-a lansat în fotbalul mare. Transferul se va oficializa cel târziu joi, totul cu acceptul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"I-am dat voie să se ducă la UTA, nu mai activăm al doilea contract”, a spus Gigi Becali pentru gsp.ro

Adrian Petre a crescut în loturile de juniori de la UTA Arad. De altfel, cea mai bună perioadă din cariera sa a cunoscut-o în componența arădenilor.

El a strâns 41 de apariții pentru UTA și a înregistrat 31 de goluri și două pase decisive pentru “Bătrâna Doamnă”. Evoluțiile sale bune de la UTA i-au adus un transfer la Esbjerg, pentru 500.000 euro.

Adrian Petre a dezamăgit la FCSB

FCSB îl transfera în urmă cu un an pe atacantul de 22 de ani, însă Petre nu s-a impus în echipa lui Gigi Becali. El a strâns doar 16 meciuri pentru “roș-albaștrii”, perioadă în care a marcat de trei ori și a oferit un assist. Cu toate acestea, Petre a declarat că nu regretă transferul la FCSB.

Reclamă

El a sperat să-și reintre în formă la Consenza, însă nu a reușit să se impună nici în Serie B. Adrian Petre a bifat doar nouă apariții pentru italieni, fără să reușească să înscrie vreun gol. În prezent, acesta este cotat la 800.000 euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și