Închide meniul

Nicolae Badea, dezvăluiri de senzație: "Sunt încă principalul creditor al lui Dinamo. Borcea e în aceeași situaţie"

Dragoș Vasile Publicat: 2 martie 2021, 6:40 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Nicolae Badea, dezvăluiri de senzație: "Sunt încă principalul creditor al lui Dinamo. Borcea e în aceeași situaţie"

MMA / Niros Foto via Hepta

Nicolae Badea

  • Nicolae Badea se implică în continuare la Dinamo
  • Dezvăluiri de senzație din era Ionuț Negoiță

"Sunt încă principalul creditor al lui Dinamo, iar Borcea e și el în aceeași situație. Asta este o primă de mărire de capital, o chestie perfect legală, pe care Negoiță nu a putut să o anuleze atunci când a băgat clubul în insolvență. Creditul a rămas și e valabil și acum… Pusesem garanții personale, iar Negoiță mi-a promis că-și va respecta obligațiile. Nu a făcut-o, iar Banca Italo-Romena m-a executat pe mine", a explicat Badea pentru gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nicolae Badea se implică la Dinamo

Badea i-a vândut clubul lui Negoiţă, în 2020, pentru două milioane de euro. De atunci, cei doi se aleargă prin tribunale. Acum, fostul şef se implică sub forma unui contract de mecenat (n.r. – un act de liberalitate prin care o persoană fizică sau juridică transferă, fără obligație de contrapartidă directă sau indirectă, dreptul său de proprietate asupra unor bunuri materiale sau mijloace financiare către o persoană fizică, ca activitate filantropică cu caracter umanitar, pentru desfășurarea unor activități în domeniile: cultural, artistic, medico-sanitar sau știintific-cercetare fundamentală și aplicată).

"Implicarea mea la Dinamo momentan e sub forma unui contract de mecenat. Eu am semnat acest contract cu Diego Fabbrini. Amortizez practic o parte din salariul jucătorului sub forma acestui contract. Evident, Fabbrini poate să poarte apoi o insignă discretă cu logoul Computerland…sunt și alți oameni de afaceri, prieteni cu mine, dispuși să semneze contracte de mecenat cu jucătorii lui Dinamo." a mai spus fostul preşedinte al "roş-albilor".

Reclamă

Nicolae Badea, dezvăluire de senzație: "Termopanele pentru club sunt duse direct pe șantierele lui Negoiță!"

Fostul conducător de la Dinamo și-a amintit de un episod memorabil din era Negoiță. "Cât am fost eu acționar, aveam un contract cu Gealan, producătorul de termopane. Dinamo primea câteva sute de mii de euro anual, iar alte câteva sute de mii de euro erau prinși sub formă de produse, de termopane. Am pus termopane peste tot în club, dar câte termopane poți să pui?! La un moment dat, am convenit ca termopanele să rămână la Gealan și ei să le vândă cu un mic discount, iar banii veneau la Dinamo. 

După ce am ieșit din club, după o vreme m-a sunat patronul de la Gealan să-mi spună că vrea să renunțe la contract: Nicule, termopanele pentru club sunt acum încărcate în dube și duse direct pe șantierele lui Negoiță", a povestit Badea.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă