Închide meniul

Nu se tem toţi de Dinamo. "Dacă mă caută cineva din club, răspund!" Bonetti, gata să revină în România

Reclamă

Mihai Ispas Publicat: 17 noiembrie 2020, 10:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Nu se tem toţi de Dinamo. "Dacă mă caută cineva din club, răspund!" Bonetti, gata să revină în România

Dario Bonetti, gata să o antreneze din nou pe Dinamo

Facebook Dario Bonetti

Dario Bonetti nu a mai antrenat nicio echipă în ultimii patru ani, când a stat pe banca lui ASA Târgu Mureş şi spune că îi este dor de România, unde a întâlnit oameni minunaţi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bonetti aşteaptă un telefon de la Dinamo, dar pune condiţii

"Îmi e dor de Romania, e o ţară frumoasă, cu oameni minunaţi. E parte din viaţa mea. Urmăresc pagina suporterilor dinamovişti şi tot ce se întâmplă. Este un moment dificil pentru club, trebuie să găsească cea mai bună cale.

Nu înţeleg exact ce se întâmplă acolo. Toată lumea era fericită. Fără bani nu poţi face nimic. Este important să ai bani pentru a începe acest proiect, să pui banii pe masă.

Iubesc fotbalul şi dacă exista o şansă, o evaluez, văd ce s-ar putea întâmpla. Aş vrea să încep un proiect, dar să fie cu oameni serioşi. Este foarte important să fii serios în viaţă, să respecţi ceea ce semnezi.

Rezultatele sunt îngrozitoare acum la Dinamo, dar sper că pe viitor vor fi mai bune. Îţi imaginezi ce se întâmplă daca eu eram pe banca lui Dinamo şi făceam un punct în 6 meciuri? Îţi imaginezi? Dacă mă caută cineva din club răspund, sigur”, a spus Bonetti, la Sport.ro.

Reclamă

Bonetti a antrenat-o de două ori pe Dinamo

În vârstă de 59 de ani, Dario Bonetti a pregătit-o de două ori pe Dinamo, în 2009 şi 2012. Fostul jucător al lui AS Roma, AC Milan şi Juventus şi-a trecut în cv-ul de antrenor echipe din ligile inferioare din Italia, dar a trecut şi pe la maghiarii de la Sopron şi a fost selecţioner în Zambia.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și