Închide meniul

„Nu vrem dosare penale!” Mihai Stoica, reacție vehemență după atacul fanilor de la „Peluza Nord Steaua”! De ce meciul FCSB – UTA se joacă fără fani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 decembrie 2021, 8:32

„Nu vrem dosare penale! Mihai Stoica, reacție vehemență după atacul fanilor de la „Peluza Nord Steaua! De ce meciul FCSB – UTA se joacă fără fani

Mihai Stoica e managerul general de la FCSB

Mihai Stoica, manager general FCSB, într-o conferință de presă / Antena Sport

„Eram convinși că vom juca cu spectatori. Ieri și astăzi ne-au anunțat cei de la Jandermerie, ne-au arătat legea. Noi nu avem niciun argument. Am încălca legea dacă am jucat cu spectatori, nu vrem să avem dosare penale. S-a discutat cu televiziunile, nu se putea modifica programul. Cei de la Jandarmerie ne-au spus foarte clar că nu se poate. Vom trimite banii înapoi oamenilor care achiziționaseră tichete”, a anunțat Mihai Stoica, anunţă telekomsport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Peluza Nord Steaua, atac la conducerea FCSB

Cei de la Peluza Nord Steaua i-au atacat într-un comunicat pe cei din conducerea clubului. Fanii susține că aceștia nu și-au dorit ca FCSB cu UTA să se joace cu spectatori. „Din nou suntem sufocați de dragostea și atenția conducătorilor frumosului și neprețuitului nostru club, conducători care fac totul pentru SUPORTERI! Astăzi avem posibilitatea să alegem unde vrem să jucăm, oricare stadion gol poate fi gazda noastră!

Oriunde, inclusiv pe terenul de antrenament al frumoasei baze sportive din sectorul 4. Suntem singura echipa din minunată ligă care joacă fără spectatori! Am fost, rămânem și vom fi cei mai speciali și suntem efectiv copleșiți de implicarea celor care conduc spre performanță acest club!

Citește și:

Fanii FCSB dau exemplu conducerea oltenilor

Este hilar să îi vedem pe cei de la Craiova, Rapid sau alte echipe d-astea de 2 bani ieșind și susținând că echipele lor să joace cu spectatori! Ce idioți să facă scrisori la liga, la guvern, la televiziuni să devanseze ora meciurilor pe care echipele lor le dispută pentru a putea avea spectatori în tribună?! Să iasă în presă sau pe sticlă și să-și susțină suporterii?

În ce lume or trăi, au uitat că suntem în 2022 (aproape)? Hilar am zis, ce naiba devansare, de ce să se agite să pună meciul la 20:55 (de exemplu) dacă se poate de la 21:30? Clubul nostru are grijă să nu răcim, să nu umblăm pe străzile pline de covid, să nu cumva să ratăm mijloacele de transport în comun sau cine știe ce nenorociri se pot întâmplă noaptea pe străzi!

Reclamă

Va iubim dragilor și va mulțumim pentru tot. Vom folosi fiecare prilej să va întoarcem dragostea, sunteți minunați! Superbi am zis…”, se arată în comunicatul celor de la Peluza Nord Steaua, pe pagina lor de Facebook.

AS.RO LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  1. Mihai Stoica, reacție vehemență după atacul fanilor de la „Pleuza Nord Steaua”
  2. De ce meciul FCSB – UTA se joacă fără fani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 10:00 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și