Închide meniul

O legendă a lui Dinamo nu s-a grăbit să doneze prin programul DDB. "Am avut altele pe cap!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2020, 7:10

O legendă a lui Dinamo nu s-a grăbit să doneze prin programul DDB. "Am avut altele pe cap!"

Profimediaimages

Claudiu Niculescu nu este membru DDB

Atacantul care a scris istorie în tricoul alb-roșiilor nu a fost convins să devină membru DDB. I-a luat fața chiar un fost rival de la FCSB, Nicușor Stanciu. Acesta a plătit suma de 1947 de euro, iar numele lui va fi trecut pe tricoul de joc al lui Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Claudiu Niculescu nu este membru DDB

Nu, nu am cotizat. Am fost în carantină, unde să mă ocup? Nu m-am gândit la asta. Să vedem, nu știu. Hai lasă-mă, să vedem, am altele pe cap. Nu va muri Dinamo, stai liniștit, acum stau cu conducerea clubului, să vedem cum vom face, cum va stabili acest protocol. Normal că-mi pasă de Dinamo”, a spus Claudiu Niculescu la Digi Sport.

Antrenorul Mioveniului este sceptic. Nu se așteaptă ca Ionuț Negoiță să găsească repede un cumpărător pentru pachetul majoritar de acțiuni.

Un fond de investiții spaniol, da. A mai fost un fond arab, unul indian, ba unul… au tot fost! Până nu e ceva concret, sunt doar niște speculații. Să dea Dumnezeu să fie adevărat și să cumpere clubul. E greu pentrut suporteri să facă față unor cheltuieli așa cum are un club ca Dinamo” a mai declarat fostul atacant al câinilor roșii.

Sunt aproximativ 6000 de membri în programul Doar Dinamo București. Fanii au achitat 180.000 de euro, sumă necesară pentru ca echipa să primească licența de Liga 1. Au plătit și 50.000 de euro pentru salariile jucătorilor.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și