Închide meniul

OFICIAL | Alexandru Buziuc este noul jucător al celor de la FCSB. Urmează încă două transferuri

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 31 iulie 2020, 10:10 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

OFICIAL | Alexandru Buziuc este noul jucător al celor de la FCSB. Urmează încă două transferuri

Instagram FCSB

Alexandru Buziuc a semnat cu FCSB

"FCSB anunță că Alexandru Buziuc va evolua pentru echipa noastră începând cu sezonul 2020-2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul în vârstă de 26 de ani se va alătura lotului condus de Anton Petrea după ultima partidă în tricoul celor de la Academica Clinceni", se arată pe contul de Instagram al roş-albaştrilor. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#oficial #Buziuc FCSB anunță că Alexandru Buziuc va evolua pentru echipa noastră începând cu sezonul 2020-2021. Atacantul în vârstă de 26 de ani se va alătura lotului condus de Anton Petrea după ultima partidă în tricoul celor de la Academica Clinceni. FCSB îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese în tricoul roș-albastru! ”Mă bucur foarte mult că am ajuns la una dintre cele mai mare echipe din țară și consider că este un pas important în cariera mea. Îmi doresc foarte mult să pun umărul la îndeplinirea tuturor obiectivelor din sezonul următor. Știu că așteptările sunt mari aici și nivelul meu de pregătire trebuie să fie unul ridicat, astfel încât voi munci mai mult, pentru a demonstra că merit să joc la FCSB” ALEXANDRU BUZIUC, în exclusivitate pentru www.fcsb.ro
A post shared by FCSB (@fcsbofficial) on

Gigi Becali mai aduce doi jucători

Pe lângă Buziuc, Becali îi va mai transfera la FCSB pe Gabriel Debeljuh şi Alexandru Albu, fundaşul central dorit de MM Stoica. În afară de aceştia, roş-albaştrii i-au mai adus pe Birceag şi Sergiu Buş.

Născut la Suceava, Buziuc şi a început cariera la Sporting Suceava, de unde a trecut la FC Vaslui, Gaz Metan, Rapid Suceava şi Academica Clinceni.

Reclamă

37 de meciuri, 5 goluri şi două pase de gol a dat Buziuc în acest sezon, pentru Clinceni, în toate competiţiile.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și