Închide meniul
NEWS ALERT

OFICIAL | FC U Craiova 1948 are antrenor. Eugen Trică a semnat cu echipa lui Adrian Mititelu!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 noiembrie 2021, 12:28

OFICIAL | FC U Craiova 1948 are antrenor. Eugen Trică a semnat cu echipa lui Adrian Mititelu!

Eugen Trică a semnat cu FC U Craiova 1948

Colaj Hepta

Trică a parafat înțelegerea cu alb-albaștrii și are la dispoziție aproape două săptămâni pentru a pregăti duelul cu campioana României, CFR Cluj. Echipa lui Mititelu are un singur succes în ultimele 11 meciuri din campionat și ocupă locul 13 în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eugen Trică a semnat cu FC U Craiova 1948

Bine ai revenit, Eugen!„, au transmis conducătorii clubului după ce Trică a devenit, oficial, antrenorul lui FC U Craiova 1948.

Reacțiile fanilor au fost împărțite. „În sfârșit, vestea pe care o așteptam„, a transmis unul dintre suporterii nou-promovatei. „Maxim trei etape îi dau„, a fost mesajul unui alt susținător al lui FC U Craiova 1948.

Cum s-a ajuns la varianta Trică, am realizat că, după ce Eugen Trică a plecat de la echipă, după ce a promovat din Liga 3 în Liga 2 şi din Liga 2 în Liga 1… am ajuns la concluzia că era cea mai buna variantă, nu a pierdut niciun meci, e cel mai potrivit şi ne reparăm greşeala.

Reclamă

În ciuda faptului că nu i s-a mai prelungit contractul, noi am fost corecţi cu el, ce i s-a promis, i s-a dat, imediat ce am vorbit cu el a fost foarte receptiv în legătură cu revenirea.

Cu revenirea lui Trică sperăm ca echipa să intre pe o linie dreaptă de victorii. Dorinta noastră e de a rămâne în Liga 1, Trică are meci mâine cu Viitorul Tg. Jiu şi după va rezilia şi va semna cu noi. Va fi prezent la meci (n.r. cu Sepsi), dar nu va conduce echipa”, a declarat Mititelu jr. săptămâna trecută, în momentul în care a bătut palma cu Trică.

Eugen Trică, făcut praf după revenirea la FC U Craiova

Vasile Miriuță s-a amuzat de situația antrenorului care declarase că nu va mai conduce echipa lui Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

Mi-e simpatic Eugen, suntem prieteni. În primul rând, dacă a promovat atunci nu trebuia să-l schimbi. Trebuia să-i dai o șansă. A preluat echipa în Liga 2 și a făcut o treabă extraordinară. Îmi vine să râd pentru că am văzut declarația lui Eugen: În viața mea nu voi mai antrena Craiova.

Nu poți să zici asta. Cu siguranță a zis la nervi și el atunci. Știm cum e, în viață, unii dintre antrenori își mai calcă și pe onoare sau pe cuvânt și se duc și antrenează pentru că trebuie să antrenezi și n-au ce să facă. E ca în Lolek și Bolek (n.red. – râde). Probabil și Eugen și-a călcat pe mândrie și a zis: Ce-a fost, a fost!”, a spus Miriuță.

Recomandări
  • Eugen Trică, noul antrenor al lui FC U Craiova 1948
  • A revenit la echipa pe care a promovat-o în Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și