Închide meniul

Oficial | Mihai Teja e noul antrenor al lui Gaz Metan Mediaş după despărţirea de "Animalul" Costa

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 februarie 2021, 12:52

Oficial | Mihai Teja e noul antrenor al lui Gaz Metan Mediaş după despărţirea de "Animalul" Costa

Facebook Gaz Metan

Mihai Teja a semnat cu Gaz Metan

"Mihai Teja s-a întors la Mediaș. În urmă cu puține momente acesta a semnat cu Gaz Metan Mediaș un contract valabil pentru un an și jumătate", se arată pe site-ul oficial al celor de la Gaz Metan. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Teja o preia pe Gaz Metan Mediaş de pe locul 10 în Liga 1 şi echipa este la 7 puncte de locul care asigură barajul pentru rămânerea pe prima scenă. Teja va debuta miercuri, de la 15:00, contra lui Hermannstadt, în etapa a 21-a. 

Jorge Costa, primele declaraţii după despărţirea de Gaz Metan

Jorge Costa a oferit şi primele explicaţii după ce a decis să plece de la Mediaş.

"Este poate cea mai dificilă conferinţă de presă pe care a trebuit să o susţin aici, pentru a anunţa că plec de la Gaz Metan, dar şi pentru a explica acest lucru, deoarece consider că în special fanii merită o explicaţie. 

Am fost mulţumit aici, mulţumit de jucători, de preşedinte, cu munca pe care am făcut-o, am avut un proiect pe care clubul încă îl are. De când sunt aici am avut posibilitatea de a prelua o echipă naţională, dar am refuzat, am refuzat oferte şi din Arabia Saudită, respectiv Tunisia, deoarece nu a fost vorba despre bani, ci despre mândrie şi muncă, dar şi despre proiectul pe care l-am avut împreună cu Valentin Iordănescu.

Reclamă

Atunci când am semnat contractul ştiam că suntem în această situaţie cauzată de pandemie, însă diferită de cea pe care o trăim acum. Soţia mea, părinţii mei care au aproape 90 ani sunt acasă şi mi-e greu să stau departe de ei. Acum două zile am fost sunat de un club din Portugalia şi da, poate că este o decizie egoistă din partea mea şi sincer, am vorbit cu jucătorii azi şi le-am spus acelaşi lucru. Fotbalul este viaţa mea, dar am şi viaţa mea privată, de familie, aşa că am luat decizia de a mă întoarce acasă", a declarat Jorge Costa într-o conferinţă de presă. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și