Închide meniul

Oltenii sunt disperaţi să câştige la masa verde partida cu Astra: "Am trimis cereri către toată lumea! Nu se poate altfel, există un precedent"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 31 iulie 2020, 17:47 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Oltenii sunt disperaţi să câştige la masa verde partida cu Astra: "Am trimis cereri către toată lumea! Nu se poate altfel, există un precedent"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Oltenii vor victoria la masa verde cu Astra

Mihai Rotaru dă exemplul unui caz din Spania, în care Deportivo la Coruna a câştigat la masa verde partida cu Fuenlabrada, echipă care avea aproape 30 de cazuri de Covid-19. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Rotaru: "Rezultatul va fi stabilit la masa verde, nu se poate altfel"

"Avem un precent la Federaţia Spaniolă…cazul cu La Coruna…sunt în aceeaşi situaţie. Comisia de Disciplină a decis să piardă cu 0-3. Avem un precedent. În mod normal Craiova trebuie să câştige cu 3-0, nu văd o altă situaţie.

Din păcate sau din fericire nu este adevărat. Noi am avut un caz luni, ei chiar au făcut nişte lucruri extraordinare. Noi vineri am avut avizul DSP să reluăm pregătirea şi meciurile oficiale. 

Am trimis o adresă către Ligă dacă putem juca luni, marţi sau miercuri şi ni s-a zis da. Acel meci s-a închis, s-a reprogramat. Faptul că acest meci s-a amânat s-a făcut în baza unor cereri legale. Nu a fost din cauza noastră, a fost permis de regulament.

În seara asta dacă se întâmplă să fie un caz favorabil nu ne vom bucura, vom rămâne concentraţi…acest meci trebuie să se termine. Rezultatul va fi stabilit la masa verde, nu se poate altfel. Jurisdicţia este diferită, au alt tip de procedură. Noi deja am trimis cereri către toată lumea…către Comisia de Disciplină, Comitetul Executiv…către toată lumea. Sunt trimise de noi vreo 6-7 sesizări, nu s-a pierdut timpul", a spus Mihai Rotaru la Digisport. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și