Închide meniul

Perioada de transferuri din Liga 1 va fi modificată! Anunțul făcut de Răzvan Burleanu

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 14 mai 2020, 6:59

Perioada de transferuri din Liga 1 va fi modificată! Anunțul făcut de Răzvan Burleanu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Perioada de transferuri va fi amânată

Burleanu explică faptul că nu se mai poate folosi perioada 16 iunie – 7 septembrie. Asta pentru că stagiunea întreruptă va fi finalizată în luna iulie, ținând cont că pe 20 iulie trebuie anunțate la UEFA echipele participante în cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răzvan Burleanu: ”Am propus modificarea perioadei de transferuri”

”Am propus modificarea perioadei de transferuri. Nu se mai poate folosi perioada de 16 iunie – 7 septembrie, cum era stabilit inițial. Astfel, vrem să dăm drumul la perioada de transferuri după încheierea sezonului competițional.

Încercăm să încurajăm circulația banilor e transferuri în fotbal. La început cluburile vor avea mai puține lichidități. În România, se învârt cam 20 de milioane de euro pe transferuri”, a spus Burleanu la Digi Sport.

Liga 1 are șanse mari să se reia pe 13 iunie. 

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și