Închide meniul
Reclamă

Pierdere importantă pentru Gigi Becali și FCSB. ”Nu aș începe niciodată un meci fără el!”

Antena Sport Publicat: 8 iunie 2020, 5:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Pierdere importantă pentru Gigi Becali și FCSB. ”Nu aș începe niciodată un meci fără el!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Pierdere importantă pentru Gigi Becali și FCSB. ”Nu aș începe niciodată un meci fără el!”

  • FCSB a pierdut un jucător important
  • Gigi Becali are probleme de lot
  • Vintilă va trebui să schimbe sistemul de joc

Basarab Panduru crede că plecarea ”bizonului” este o pierdere mare pentru FCSB. Fostul internațional este de părere că Gnohere trebuia să fie titular în toate partidele din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Basarab Panduru: ”Nu aș începe niciodată un meci fără Gnohere”

Odată cu plecarea lui Gnohere, Bogdan Vintilă se va axa pe un sitem 4-3-3, însă fără vârf de careu, în acea poziție fiind folosit, cel mai probabil, Florin Tănase.

”Mie nu-mi place formula de joc fără vârf. Pe mine dacă mă întrebi, eu vedeam formula asta cu Gnohere. El i-ar fi putut elibera şi pe Man şi pe Coman. Cu doi jucători care îţi intră în colţul careului de 16 metri. Pot Coman şi Man să depăşească un adversar din prima ligă? Da pot…dar când fundaşul central se eliberează pentru că nu are ce face acolo, e mult mai greu si pentru ei.

Comentariile lui Gnohere nu ştiu dacă au fost la locul lor. Unul dintre cei mai buni atacanţi din România este Gnohere, asta dacă el vine în kilograme. Nu aş începe niciodată un meci fără el”, a spus Panduru, pentru Telekom Sport.

Harlem Gnohere regretă un singur lucru după plecarea de la FCSB

”Bizonul” nu a fost de acord să fie băgat în șomaj tehnic de Gigi Becali, însă regretă că oamenii din club nu au stat de vorbă cu el în perioada respectivă. Astfel, el a decis să plece de la FCSB.

Reclamă

"Singurul meu regret este că oamenii din club nu prea mi-au vorbit. Am acceptat o reducere salarială de 20%, dar când au vorbit despre şomajul tehnic nu am mai putut accepta. Nimeni nu a discutat cu mine, nici măcar cu agentul meu nu a discutat cu ei. Au fost discuţii doar la nivelul Stelei. Cu FCSB s-a terminat, este mai bine pentru toată lumea, pentru mine şi pentru ei", a spus Gnohere pentru sursa citată.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:44 Corvinul – FC Voluntari LIVE TEXT, ora 19:00. Echipa din Liga 2 poate scrie istorie în Cupa României 12:26 Delegare de lux pentru Istvan Kovacs după scandalul de la meciul PSG – Barcelona 1-4! Derby-ul pe care îl va conduce de la centru 12:21 Valeriu Răchită, discuţie aprinsă cu Gigi Becali: „M-am dus direct la el! Nu îmi venea să cred!” 11:44 FotoCum arată acum Valentin Ceauşescu! Apariţie rară a celui care a creat Steaua ’86, echipa ce a cucerit Cupa Campionilor Europeni! 11:37 LIVE VIDEOUlsan – Yokohama Marinos 0-0 e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Prima semifinală a Ligii Campionilor Asiei 11:29 OFICIAL! Costel Gâlcă a fost prezentat de Universitatea Craiova! Clauză uriaşă de reziliere 11:12 FotoCe gest a putut face Araujo la adresa lui Istvan Kovacs, după ce arbitrul român l-a eliminat în minutul 29 al meciului! 10:48 „Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă 10:26 Cum poate obţine rapid CSA Steaua dreptul de promovare în Liga 1: „Durează între 3 și 6 luni” 10:15 AS.ro LIVE | Mariia Dvorzhetska a fost invitata lui Dan Pavel! Poveştile sportivei din Ucraina care joacă pentru România Vezi toate știrile
Pe același subiect
Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România - Irlanda de Nord 1-1
Liga Campionilor • 10:48
„Se petrec multe sub ochii lui Horațiu!” Aroganţa supremă a lui Mihai Stoica, după ce Atletico Madrid a fost eliminată din Ligă
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 16 apr., 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Liga 1 • 16 apr., 18:25
„Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu
Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Liga 1 • 16 apr., 17:44
„Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB
Liga 1 • 16 apr., 13:43
Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor lui Florinel Coman la FCSB! Propunere directă pentru Gigi Becali: „Este excepţional!