Închide meniul

Pierdere importantă pentru Ionuţ Negoiţă. A rămas fără un om de bază după ce l-a amânat cu banii încă din luna ianuarie!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2020, 15:11 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Pierdere importantă pentru Ionuţ Negoiţă. A rămas fără un om de bază după ce l-a amânat cu banii încă din luna ianuarie!

Ionuţ Negoiţă, lovitură teribilă pentru Dinamo. Dezastru după retrogradare şi risc de faliment

Ionuţ Negoiţă amplifică problemele lui Dinamo / Mediafax Foto / Andreea Alexandru

Gheorghiţă era un om de bază al finanţatorului "câinilor roşii". Din 2013 o ajuta pe Dinamo să îşi rezolve probleme din instanţă. El s-a ocupat şi de insolvenţa prin care a trecut gruparea din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentin Gheorghiţă îşi dă demisia de la Dinamo

Conform Prosport, Valentin Gheorghiţă i-a spus lui Ionuţ Negoiţă că va mai sta la Dinamo doar până la 1 iunie. Avocatul nu a mai primit salariul din luna iunie. Situaţia se complică astfel pentru patronul alb-roşiilor, care încearcă să vândă pachetul majoritar de acţiuni. Gheorghiţă este unul dintre puţinii oameni care cunosc cu exactitate problemele din contabilitatea clubului.

Reprezentanţii "Doar Dinamo Bucureşti" şi-au manifestat interesul de a lua pachetul majoritar de la Ionuţ Negoiţă. Trebuie să plătească 1 leu, dar sunt nevoiţi să achite imediat datorii de peste 3 milioane de euro. Chiar şi în aceste condiţii, Adrian Mihalcea a dezvăluit că atmosfera din cantonament este una bună. 

"Băieţii au primit o parte din restanţe, s-a discutat şi pentru restul de bani. Lucrurile se vor realiza, în oarecare măsură, până la începerea campionatului. Aproape toţi jucătorii au semnat prelungirea contractului pentru cele două luni rămase. Sunt două excepţii, dar săptămâna viitoare se va rezolva şi asta", a declarat Adrian Mihalcea pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China Vezi toate știrile
Citește și