Închide meniul

Prima reacţie a lui Ionuţ Negoiţă, după revenirea lui Contra la Dinamo: "Nu cred că va avea o problemă. Altfel, nu venea"

Antena Sport Publicat: 28 august 2020, 13:36 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:38

Prima reacţie a lui Ionuţ Negoiţă, după revenirea lui Contra la Dinamo: "Nu cred că va avea o problemă. Altfel, nu venea"

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Ionuţ Negoiţă a vândut Dinamo

  • Cosmin Contra a revenit la Dinamo
  • Primele declaraţii ale lui Ionuţ Negoiţă
  • Contra va avea un buget consistent în primul sezon

Contra a fost adus de investitorii spanioli în locul "Smurd-ului" Mulţescu. Va avea parte de un buget de aproximativ 10 milioane de euro în primul sezon şi are ca obiectiv calificarea echipei în playoff. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Contra nu cred că va avea vreo problemă din punctul de vedere al presiunii. Sunt convins că îi place. Altfel, nu venea. Știe foarte bine ce înseamnă această echipă. Jucătorii pe care Dinamo dorește să-i transfere acum (n.r. Nemec, Țucudean, Paul Anton) sunt buni, cu siguranță. Mă bucur că se aduc fotbaliști. Doamne, ajută! Sunt fericit, întrucât se dau semne de revenire și pare un proiect serios. Chiar e o bucurie”, a spus Ionuţ Negoiță pentru gsp.ro

Ionuţ Negoiţă a vândut Dinamo

Pe 13 august, Negoiţă a vândut clubul spaniolilor conduşi de Pablo Cortacero. 

Reclamă

"Noul acționar majoritar al clubului nostru este, de astăzi, compania Benel International SA, reprezentată de domnul Pablo Cortacero (foto), anunță Dinamo București prin Biroul de presă.

Pentru prima oară în istoria de 72 de ani a clubului, Dinamo București intră sub patronajul unei societăți internaționale", se arată în comunicatul remis de Dinamo, după ce clubul a fost preluat de spanioli.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo