Închide meniul

Probleme mari înaintea reluării Ligii 1. Protocolul înaintat de LPF și Ministerul Sănătății

Antena Sport Publicat: 9 mai 2020, 17:42

Probleme mari înaintea reluării Ligii 1. Protocolul înaintat de LPF și Ministerul Sănătății

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Probleme înainte de reluarea Ligii 1

  • Dezvăluirile făcute de Florin Prunea
  • Jucătorii ar trebui să stea izolați până la finalul lunii mai
  • Liga 1 se poate relua la jumătatea lui iunie

Totuși, există o regulă care va fi foarte greu de îndeplinit. Fotbaliștii sunt așteptați să stea în casă alte 14 zile de la data de 15 mai, atunci când expiră starea de urgență. Pe lângă alte cheltuieli, acest lucru va împiedica și reluarea sezonului la jumătatea lui iunie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Cu siguranță, da, am primit, dar nu s-a vorbit nimic de jocurile oficiale. Am primit din parte LPF toată documentația. Sunt 4 etape. Antrenament gradual, colectiv, cine are dreptul să intre în cabinetul medical, în camere, ce faci cu echipamentul.

Florin Prunea: Noi avem o problemă cu cele 14 zile de izolare

Acum mai e o discuție cu Ministerul Sănătății, pentru că e greu să faci toate aceste lucruri. Este un document clar pe care l-am primit acum o săptămână. Este actualizat după cel din Germania. Noi avem o problemă cu cele 14 zile de izolare. Și așa au stat băieții ăștia 2 luni. Noi nu îi putem băga de acum la antrenamente, au contractele blocate jucătorii, sunt în șomaj tehnic.

Reclamă

14 zile izolare înseamnă să stea acasă. Din 15 mai vor mai sta 14 zile acasă. Cu siguranță, LPF a făcut aceste demersuri și în cel mai scurt timp vom avea documentul definitivat. Doar 6 echipe au cantonament. Vă dați seama ce înseamnă pentru o echipă care nu are? De exemplu, la Iași, că am fost acolo. Gândiți-vă cât vor fi costurile cu hotelul. Te duci la 40-50.000 de euro", a dezvăluit Prunea, la Digi Sport. 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:56 Mihai Rotaru, „bombă” pe piața transferurilor! A pus ochii pe un jucător de națională, plecat pe o sumă mare în străinătate 17:37 Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..” 17:29 LIVE VIDEOBenfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Gil Vicente – Famalicao se joacă ACUM 17:15 „Este ultima mea zi!” Lovitură primită de Max Verstappen! S-a anunțat plecarea momentului de la Red Bull 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 27 mart., 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”
Florin Prunea a dezvăluit ce jucători ar convoca la EURO 2024, dacă ar fi selecționerul echipei naționale. Pe cine s-ar baza fostul portar.
Echipa naţională • 27 mart., 16:50
Ce jucători ar convoca Florin Prunea la EURO 2024. Numele pe care nu l-a luat în calcul: „E imposibil!”