Închide meniul

Probleme pentru Craiova înainte de marele derby cu CFR Cluj! Bergodi nu poate conta pe doi jucători

Antena Sport Publicat: 23 iunie 2020, 19:37 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:00

Probleme pentru Craiova înainte de marele derby cu CFR Cluj! Bergodi nu poate conta pe doi jucători

Captură Digi Sport

Acka s-a accidentat în meciul dintre Craiova și Botoșani

  • Bergodi are probleme de lot
  • Doi jucători s-au accidentat în meciul cu Botoșani
  • Craiova este pe locul doi în Liga 1

Fundașii centrali Bălașa și Acka au avut probleme medicale. Fotbalistul român a ieșit de pe teren în minutul 67, acuzând probleme la gambă. Totuși, el susține că a fost doar o măsură de precauție. De partea cealaltă, Acka a avut parte de o accidentare stupidă, sucindu-și glezna stânga într-un moment în care se pregătea să respingă o minge în propriul careu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Bergodi, probleme mari înainte de meciul cu CFR Cluj

Mihai Bălașa a vorbit după meci și de partida cu CFR Cluj, care va conta foarte mult în lupta pentru titlu. Totodată, Bălașa nu o exclude nici pe rivala FCSB.

”Ăştia suntem noi, ne place să trăim cu emoţii, dar sper să învăţăm din chestia asta. Am simţit ceva la coapsă la spate şi nu am vrut să forţez. Este foarte greu după 3 luni să joci 2 meciuri în 4 zile, dar în acelaşi timp era important să nu schimbe foarte mulţi jucători. Toată lumea ştie ce jucător a fost mister şi ne ajută foarte mult cu sfaturile pe care ni le dă. Aşa cum a spus şi el, apărarea începe de la atacant

Reclamă

(n.r despre meciul cu CFR Cluj) Cu siguranţă va fi un meci greu pentru noi, o deplasare grea. Dar mergem acolo să jucăm fotbal şi să venim cu punct sau puncte. Se poate întâmpla orice. Este foarte important să nu pierdem puncte, dar nu este un meci capital.

Depinde foarte mult şi de ce facem noi la Cluj. Dacă vom reuşi să ne întoarcem cu puncte rămâne o luptă între noi şi ei. Dar nici cei de la FCSB nu sunt de neglijat”, a spus Bălașa după meciul cu Botoșani, pentru Digi Sport.

Reclamă

Cristiano Bergodi pregătește deja marele derby cu CFR Cluj

Cristiano Bergodi nu a luat în calcul accidentările pentru duelul cu CFR Cluj. El speră ca totuși acești doi fotbaliști să fie recuperați până la acel meci.

”Vedem, încă nu m-am gândit pentru că avem probleme cu jucătorii care au ieşit. Vedem zilele următoare. Avem 5 zile până la meciul cu CFR şi sperăm să recuperăm aceşti fotbalişti care s-au accidentat”, a declarat Bergodi, pentru Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:40 VIDEOBernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-0 şi Adina Diaconu – Wang Manyu 0-4 au fost în AntenaPLAY, la Cupa Mondială Macao 2024 14:39 Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan 14:09 Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani 13:27 EXCLUSIV„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB 12:57 A murit Costel Corduneanu! Temutul interlop era internat într-un spital din Târgu Mureş. Motivul decesului 12:50 Ultimele detalii despre starea de sănătate a lui Luca Mihai, internat la spitalul Elias: „Am trăit momente cumplite” 12:03 „Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat 11:43 Adrian Ilie i-a propus doi atacanţi lui Gigi Becali la FCSB. „Cobra” asigură: „Cu ei marchezi 45 de goluri pe sezon!” 11:23 Propunere şoc pentru Jurgen Klopp! Cum îl ajută Bayern să primească o ofertă de nerefuzat. Anunţul făcut de Fabrizio Romano 10:45 Atac la Ovidiu Haţegan şi arbitrii din cabina VAR, după accidentarea horror a lui Luca Mihai: „Nici nu există discuţii!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Liga 1 • 13:27
„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu
Liga 1 • 12:03
„Antrenorul de titlu s-a întors la CFR Cluj!” Neluţu Varga, în extaz după ce a semnat cu Dan Petrescu. Când va începe noul mandat
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a "bursucului" în Liga 1. Detaliile contractului
Liga 1 • 0:07
Dan Petrescu a semnat cu CFR Cluj! Revenire de senzaţie a „Bursucului” în Liga 1. Detaliile contractului
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj - FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Liga 1 • 14 apr., 23:29
Incidente în tribune şi pe teren la derby-ul CFR Cluj – FCSB! Jandarmeria a intervenit! Ce s-a întâmplat
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: "Am luat atacant"! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!
Liga 1 • 14 apr., 23:21
Gigi Becali, anunţ după victoria FCSB-ului contra lui CFR Cluj: „Am luat atacant”! A spus cât va investi pentru Liga Campionilor!