Închide meniul

Rădoi pune piciorul în prag! Avertisment pentru tricolori + mesaj pentru Ionuţ Radu

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 4 iulie 2020, 6:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Rădoi pune piciorul în prag! Avertisment pentru tricolori + mesaj pentru Ionuţ Radu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Ionuţ Radu şi George Puşcaş la naţionala de tineret

"Unu, conflict între antrenor-jucător, dar în continuare jucătorul să fie convocat? Nu există așa ceva! Va fi un conflict cu un jucător, a doua oară nu va mai veni. E simplu, lucrurile sunt foarte clare, disciplina trebuie să fie disciplină.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă tu crezi că ești mai presus decât colegii tăi, atunci cel mai bine este să nu vii, să ne lași pe noi ceilalți 20 și ceva, câți suntem, jucători și staff, să ne vedem de treaba noastră", a spus Mirel Rădoi pentru Prosport.

Rădoi: "Ionuţ Radu se poate impune ca lider"

Mirel Rădoi a vorbit şi despre situaţia lui Ionuţ Radu, care a fost liderul generaţiei U21 care a calificat România la Olimpiadă.

"Ca și mentalitate, nu e greșit deloc să încerci să te impui, dar ca să te impui, înainte de toate, trebuie să te antrenezi mai mult decât ceilalți. Este şi cazul lui Radu, pentru că îl știu pe Ionuț. 

Poate mulți ar crede că dacă el era liderul acestei generații, el făcea ce voia la antrenamente. Din contră. Și el a înțeles lucrul ăsta, trebuie să fii primul și acolo, ca să poți să te impui ca și lider", a mai spus Rădoi.

Reclamă

Rădoi merge tot pe mâna lui Tătăruşanu

Chiar dacă este cel mai bine cotat jucător român, Ionuţ Radu are şanse mici să fie titular la echipa naţională. Mirel Rădoi a anunţat faptul că va merge tot pe mâna lui Tătăruşanu.

"Tătărușanu, în momentul de față, e clar că e portarul numărul 1 pentru România și suntem cu o șansă pentru EURO și datorită lui în această campanie. Trebuie să fim corecți să o spunem.

Mai departe, va trebui ca și Radu să înceapă să joace ca să poată să se bată pentru poziția de titular. În momentul de față, Silviu Lung o face foarte bine, Niță a început să joace", susţine Rădoi.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Rădoi nu accepta indisciplină la echipa naţională
  • Ionuţ Radu se poate impune ca lider la prima reprezentativă
  • Ciprian Tătăruşanu este portarul numărul 1 al naţionalei, în acest moment

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile 11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Vezi toate știrile
Citește și