Închide meniul

Rămân Arlauskis și Țucudean la CFR Cluj? Anunțul ferm oferit de Dan Petrescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 iunie 2020, 5:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:01

Rămân Arlauskis și Țucudean la CFR Cluj? Anunțul ferm oferit de Dan Petrescu

Giedrius Arlauskis a câştigat şase titluri de campion în România

Mediafax Foto / George Filip via hepta

Mai sunt doar zece zile până la finalul lunii, iar Petrescu sper să-i aibă pe Țucudean și Arlauskis și pentru ultimele partide din Liga 1. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”(n.r. – despre Arlauskis şi Ţucudean) Sperăm ca toţi jucătorii cel puţin o lună, până se termină campionatul să rămână aici, iar după se va decide ce se va întâmpla în continuare”, a spus Petrescu, după meciul cu Botoșani.

Dan Petrescu, laude pentru Ciprian Deac

CFR Cluj a făcut încă un pas spre titlu. Ardelenii au câştigat cu 2-0 pe terenul celor de la FC Botoşani şi s-au distanţat la 10 puncte de FCSB şi 7 faţă de Craiova. Ciprian Deac a fost eroul campioanei, reuşind o dublă de senzaţie. La finalul partidei, Deac a fost lăudat şi de Dan Petrescu.

"Aveam nevoie de 3 puncte, mai ales că ieri Craiova a câştigat în minutul 91. A fost o reacţie pozitivă după partida cu FCSB, unde nu am jucat foarte bine. Îi doresc la cât mai multe (n.r. – Deac), e cel mai profesionist jucător pe care l-am antrenat, alături de Culio.

Nu am dormit noaptea. Oto a scos o minge incredibilă la 2-0. De obicei nu am avut ghinion aici, azi am avut şi un arbitraj bun bun aici, cum nu prea am avut aici", a spus Dan Petrescu, după Botoşani – CFR Cluj 0-2.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și