Închide meniul

Răspunsul lui Gheorghe Mustaţă, după ce a fost făcut "prost" de Adrian Bumbescu: "Îl cunosc bine! E treaba lui dacă nu crede!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 martie 2021, 18:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Răspunsul lui Gheorghe Mustaţă, după ce a fost făcut "prost" de Adrian Bumbescu: "Îl cunosc bine! E treaba lui dacă nu crede!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gheorghe Mustaţă este liderul Peluzei Nord

Mustaţă a evitat să îi dea o replică fermă lui Bumbescu, însă îşi menţine părerea că fostul mare fundaş al Stelei a fost aproape să fie dat afară de la CSA. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Eu știu foarte bine cum a stat situația la ei, iar pe nea Adi au vrut să îl dea afară. A fost ceartă mare la ei. Este treaba lui nea Adi dacă nu crede.

Însă niciodată, dar niciodată eu nu îi voi răspunde cu vorbe urâte lui nea Adi. El este o glorie a Stelei, iar eu îl respect foarte mult. Noi ne respectăm gloriile.

Dacă dânsul a ales să mă jignească, totuși, eu nu voi răspunde cu aceeași monedă. Îl cunosc bine pe nea Adi și nu îmi permit să îl jignesc. Acum este și meciul ăsta direct și au ieșit și dânșii să vorbească”, a spus Mustață pentru Prosport.

Atacul lui Adrian Bumbescu la adresa lui Gheorghe Mustaţă

Adrian Bumbescu l-a luat la ţintă pe Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei celor de la FCSB şi care a fost extrem de vocal în conflictul dintre clubul Armatei şi echipa lui Gigi Becali.

Reclamă

Mai mult, Bumbescu îl acuză pe Mustaţă că a încercat să provoace un conflict între Clubul Sportiv al Armatei şi foştii mari jucători ai Stelei.

"Au jucat murdar în aceste ultime luni, au încercat chiar și pe mine și pe Sătmareanu să ne asmută asupra clubului, au făcut declarații că vor cei de la Steaua să ne dea afară. A zis un prost (n.r. – Gheorghe Mustață), care nu are ce face, dar nu e nimic adevărat.

Cum să bage fitile între mine și Steaua, când eu sunt de o viață aici? Am jucat și am antrenat zeci de ani la Steaua, sunt respectat la club și lucrurile se desfășoară normal. Dar lucrurile astea nu vor rămâne fără urmări. Or să se roage și ei de noi să joace pe noul stadion, dar, cât timp e litigiu, cât timp nu o să respecte deciziile tribunalului, nu or să joace în Ghencea.

Reclamă 4 / 0/3

Au făcut multe declarații prin presă, au pus multă presiune, dar nu au ce caută în Ghencea, în acest moment. Cu răutatea și aroganță nu vor câștigă nimic. Cu bună înțelegere era mai bine. Răutatea o să le strice. Au făcut multe lucruri urâte, și în privința suporterilor, și în privința stadionului, nu e momentul acum să discutăm, se știe de ce sunt în stare”, a spus Bumbescu pentru sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys Vezi toate știrile
Citește și