Închide meniul

Reacția LPF după ce doar 3 jucători de la Dinamo mai au coronavirus: ”Am vorbit cu domnul Bălănescu aseară”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iulie 2020, 8:26 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:13

Reacția LPF după ce doar 3 jucători de la Dinamo mai au coronavirus: ”Am vorbit cu domnul Bălănescu aseară”

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Justin Ștefan

Diego Fabbrini, Mihai Popescu și Andrei Sin sunt jucătorii de la Dinamo care mai au coronavirus. În acest context, Liga vrea ca Dinamo să fie programată la finalul acestei săptămâni pentru partida cu Voluntari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am vorbit cu domnul Bălănescu aseară, mi-a spus că din testele pe care le-au efectuat la spital sunt 2 negative, 1 neconcludent, 3 pozitive. Astăzi probabil va lansa o discuție cu DSP Ilfov pentru a putea obține terminarea anchetei epidemiologice și ca Dinamo să reia activitatea sportivă. Am vorbit cu ei, înțeleg că obiectivul de a termina competiția e foarte important”, a spus Justin Ștefan la Prosport.

Bogdan Bălănescu: "Am ajuns la limită"

"În momentul de față, este o situație destul de gravă și cred că am ajuns la limită, dar suntem optimiști că vom putea salva acest club. Vreau să îi asigur pe toți că Dinamo a respectat în totalitate protocoalele vizând izolarea la domiciliu.

Chiar și în prima fază, când a fost depistat pozitiv magazionerul, deși nu mi s-a părut normal să fim izolați, pentru că el nu a intrat în contact cu echipa. Mi se pare că acest protocol sau ordonanțele date de Guvern nu au fost respectate de toată lumea, ci preferențial și în funcție de interese.

La sfârșitul săptămânii trecute, un jucător de la Poli Iași a fost depistat pozitiv, iar imediat echipa și tot staff-ul trebuia să intre în izolare 5 zile, după care să se refacă testarea. Nu doar că nu s-a întâmplat asta, dar jucătorul a și jucat a doua zi. Nu mai înțeleg nimic legat de rezultatele acestor testări.

Reclamă

Clubul Dinamo a respectat absolut toate normele. Nu cred că există club în România care să testeze absolut toți angajații. Am auzit păreri cum că nu a fost testat personalul de la Săftica. Din contra, cred că au fost mai multe testări la noi decât la unele echipe din Liga 1", a declarat Bogdan Bălănescu pentru sport.ro.

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:09 Veste tristă în fotbalul românesc! A murit fostul finanţator al unei echipe de tradiţie! S-a duelat cu Becali, Copos şi Borcea! 9:58 Vinicius a râs de Barcelona, după victoria din El Clasico! Cum au răspuns fanii catalanilor 9:52 Veste excelentă pentru FCSB! Doi jucători ai „roş-albaştrilor” revin în lotul echipei antrenate de Elias Charalambous 9:31 Carlo Ancelotti a spus totul despre victoria uriaşă a lui Real Madrid cu FC Barcelona: „Aşa am reuşit să câştigăm” 8:59 Sorana Cîrstea a coborât în clasamentul WTA! Ascensiune impresionantă pentru Gabriela Ruse! Pe ce locuri se află Simona Halep 8:37 Xavi a dat de pământ cu La Liga după El Clasico! Antrenorul Barcelonei, un car de nervi: „E o ruşine! Nu vreau să tac” 8:28 Un jucător important de la FCSB e pe picior de plecare! Gigi Becali: „Îl las liber” 21
apr.
23:57
Imaginile care au stârnit controverse uriaşe în Real Madrid – Barcelona. Lamine Yamal şi „golul fantomă” care nu s-a validat
21
apr.
23:50
VIDEOSporting – Guimaraes 3-0 a fost exclusiv în AntenaPLAY. Gyokeres, dublă de senzaţie. Porto, victorie muncită la Casa Pia
21
apr.
23:45
Răzvan Lucescu, scandal uriaş după ce PAOK a pierdut derby-ul cu Olympiacos: „Un arbitraj jenant! A venit să ajute o echipă”
Vezi toate știrile
Citește și