Închide meniul

Revine varianta FCSB? Chindriş a rupt tăcerea după ratarea transferului la Mouscron. Iftime dă vina pe impresari

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 21 august 2020, 17:50 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:50

Revine varianta FCSB? Chindriş a rupt tăcerea după ratarea transferului la Mouscron. Iftime dă vina pe impresari

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Chindriş în duel cu Tănase

Fundaşul nu regretă că nu a semnat cu FCSB, iar Gigi Becali ar putea să-şi îndrepte din nou atenţia către el, ţinând cont de faptul că echipa sa are nevoie de un fundaş central.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Nu ştiu unde s-au blocat, dar asta este. Eu mă aşteptam să plec. Stim cu toţii cine m-a dorit din România. 

Nu regret că nu am semnat cu FCSB, sunt deciziile mele şi trebuie să le accept. Deocamdată sunt aici şi voi da totul pentru echipă", a spus Chindriş la finalul meciului cu Argeş.

Iftime dă vina pe impresari

Valeriu Iftime dă vina pe impresari pentru faptul că tânărul internaţional nu a ajuns încă în Belgia.

"Am avut multe discuţii cu cei de la Mouscron, au zis că miţi trimit contractul, nu mi-au mai trimis. Poate şi impresarul este un pic neatent. 

Reclamă

Cred că nu s-au înţeles la comisioane, impresarii. El este un jucător cu potenţial şi cred că va pleca până la urmă", a declarat Iftime la Digi Sport.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” 14:06 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 14:06 Răzvan Burleanu, despre situaţia lui Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „Vorbim în fiecare zi”. Principalul obiectiv 13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” Vezi toate știrile
Citește și