Închide meniul

Românul care a trecut prin momente îngrozitoare. "Mă trata un veterinar. Îmi amesteca sângele cu o soluţie şi îl reintroducea în burtă"

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 august 2020, 6:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Românul care a trecut prin momente îngrozitoare. "Mă trata un veterinar. Îmi amesteca sângele cu o soluţie şi îl reintroducea în burtă"

Profimediaimages

Ovidiu Hoban a avut mari probleme de sănătate

  • A cucerit trei titluri cu CFR Cluj
  • În luna decembrie va împlini 38 de ani
  • Are 30 de selecţii la naţionala României

Din cauza unei infecţii cu stafilococ, jucătorul din Baia Mare a trecut prin momente incredibile. Surprinzător, un medic veterinar l-a reuşit să se vindece.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ovidiu Hoban a povestit prin ce a trecut în adolescenţă

Hoban a avut cel mai mult de suferit chiar în momentul în care şi-a făcut junioratul.

"Am fost cumpărat de clubul privat Blănuri Oradea de la Baia Mare. Am mers la Oradea și stăteam într-un internat, erau condiţii mizere. Din păcate am avut o infecţie în sânge, un stafilococ.

Reclamă

Am avut doi ani probleme cu stafilococul, între 18 și 20 de ani. Nu puteam nicicum să mai joc. Îmi apăreau tot timpul flegmoane, ajungeam la operaţie, luam antibiotice foarte puternice, iar trei-patru cinci luni nu puteam să joc. Aproape că nu mă puteam mișca", a dezvăluit internaţionalul român pentru GSP.

Salvarea a venit din Germania. Un medic veterinar l-a ajutat pe mijlocaş să scape de probleme.

Reclamă

"Marea mea șansă e că am avut ofertă să merg în Germania, la un club din liga a cincea, FK Clausen. Acolo era un antrenor român, Ștefi Nan. Am fost tratat de stafilococ de socrul antrenorului meu care era veterinar.

Îmi trăgea sânge, mi-l amesteca împreună cu o soluţie și mi-l reintroducea în burtă. Nu știu exact ce făcea, dar din fericire m-a vindecat. Îi mulţumesc pe această cale că am scăpat de calvar", a mai spus Hoban pentru sursa citată.

Ovidiu Hoban a cucerit trei titluri la rând cu CFR Cluj. Până să ajungă în Gruia a fost de două ori campion al Israelului cu Hapoel Be'er Sheva. A mai jucat pentru Universitatea Craiova, Gaz Metan Mediaş, Universitatea Cluj şi Petrolul Ploieşti.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 16:32
Neluţu Varga le-a pus gând rău rivalelor din Liga 1 şi anunţă investiţii colosale la CFR Cluj: „Să ridicăm nivelul!”