Închide meniul

"Să vină banii la băieţi!" Pablo Cortacero îşi respectă promisiunea şi plăteşte salariile restante ale jucătorilor de la Dinamo

Reclamă

Gal Dorin Publicat: 1 septembrie 2020, 8:00 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

"Să vină banii la băieţi!" Pablo Cortacero îşi respectă promisiunea şi plăteşte salariile restante ale jucătorilor de la Dinamo

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Jucătorii lui Dinamo se bucură după gol în timpul unui meci cu FCSB

Spaniolii care au luat clubul în primire se ţin de cuvânt şi vor vira astăzi, 1 septembrie, 80.000 de euro pentru a plăti datoriile pe care Dinamo le are către jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pablo Cortacero vine cu bani la Dinamo

Aceasta nu ar fi singura tranşă virată de iberici în conturile echipei din şoseaua "Ştefan cel Mare".

Noul patronat ar mai fi venit cu 200.000 de euro săptămâna trecută pentru a plăti alte 45 de zile de salarii restante, raportează Prosport.

Pablo Cortacero, optimist după dezastrul cu Chindia

Contrar aşteptărilor, noul acţionar majoritar de la Dinamo a făcut deplasarea pe stadionul "Ilie Oană" din Ploieşti pentru a urmări primul meci oficial al "câinilor" cu Cosmin Contra pe bancă.

Deşi echipa lui "Guriţă" a fost învinsă fără a expedia vreun şut pe spaţiul porţii, investitorul spaniol a rămas optimist.

Reclamă

"O înfrângerea grea, dar corectă. Acum e timpul să lucrăm pentru a face o echipă competitivă, aşa cum această emblebă şi aceşti fani merită. Forza Dinamo!", a postat Cortacero după meci.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” Vezi toate știrile
Citește și