Închide meniul

Scenariile prin care fanii pot reveni pe stadioanele din România. Anunţul făcut de Ionuţ Stroe!

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 iunie 2020, 16:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Scenariile prin care fanii pot reveni pe stadioanele din România. Anunţul făcut de Ionuţ Stroe!

Profimediaimages

Ionuţ Stroe aşteaptă fanii în tribune abia de luna viitoare

  • Meciurile din Liga 1 se reiau în această săptămână
  • Fanii încă nu au dreptul să intre pe stadioane
  • Propunere surprinzătoare făcută de FRF

Ministrul Tineretului şi Sportului a avut o întâlnire cu oficialii FRF şi LPF. Ionuţ Stroe a cerut răbdare din partea cluburilor. Trebuie să mai scadă numărul infectărilor cu Covid-19 pentru a putea avea din nou tribunele pline.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fanii încă nu pot veni pe stadioane

"Eu zic că e o idee pe care o putem pune în practică după faza incipientă a pandemiei. La început, meciurile vor fi fără spectatori. Lucrăm la scenariile prin care le putem permite fanilor să ajungă pe stadioane. Campioanatele din zona civilizată au pornit fără spectatori. Riscul epimediologic este enorm dacă avem mii de oameni pe stadion. Avem cifre oficiale. 

Scenariile la care lucrăm ţin cont de o directă proporţionalitate între capacitatea stadionului şi regulile de distanţare socială. Ne vom raporta la posibilităţile unui stadion de a găzdui şi de a menţine acea distanţare. Numărul cazurilor se menţine la un anumit nivel. Există îngrijorări. Nu mi-aş permite să ofer eu această perspectivă", a spus Ionuţ Stroe.

Reclamă

Federaţia Română de Fotbal îşi doreşte să se permită accesul a până la 5000 de fani la meciurile din Liga 1. Anunţul a fost făcut de secretarul general al LPF.

"S-a discutat despre spectatori, iar în următoarele două saptamâni am putea face o evaluare. În iulie se poate vorbi şi de suporteri pe stadioane. Federaţia a venit cu o propunere interesantă, mai exact accesul a 10% din capacitatea stadionului.

Reclamă

Se va o evaluare după două săptămâni, în functie de cum va fi aplicat protocolul actual. Vorbim totuşi de 5000 de oameni pe Arena Naţională. Trebuie să vedem dacă şi cluburile gazdă au capacitatea de a asigura respectarea protocolului medical", a declarat Justin Ştefan.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle Vezi toate știrile
Pe același subiect
Programul complet al play-out-ului! Cum arată duelurile care vor stabili echipele retrogradate
Liga 1 • 11 mart., 23:36
Programul complet al play-out-ului! Cum arată duelurile care vor stabili echipele retrogradate. Clasamentul actual
Stadionul „Arcul de Triumf” s-ar putea închide, iar motivul este uluitor
Liga 1 • 19 iul., 17:13
FCSB – Dinamo, oficial pe Arcul de Triumf! Anunţul făcut de oficialii LPF: „Stadionul e omologat!”
Transformare incredibilă a puştiului poreclit "Micul Hercule"
Diverse • 1 iun., 17:31
FOTO
Transformare incredibilă a puştiului poreclit „Micul Hercule”: „Când nu ai ce mânca…”. Întreaga familie arată uimitor
Secretarul general LPF intervine după ce meciul Sepsi - FC U Craiova 1948 a fost oprit definitiv
Liga 1 • 29 ian., 19:01
Secretarul general LPF intervine după ce meciul Sepsi – FC U Craiova 1948 a fost suspendat: „Afectează imaginea fotbalului românesc”
Giuliano Stroe şi Claudio Stroe
Diverse • 13 nov., 19:26
FOTO
„Corupţia distruge!”. Acuzaţii grave ale puştiului poreclit „Micul Hercule”. Prin ce a putut trece fratele său