Închide meniul

Se schimbă protocolul medical în Liga 1! Anunţul făcut de Burleanu şi Stroe după întâlnirea de la Guvern

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 19 august 2020, 14:51 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:10

Se schimbă protocolul medical în Liga 1! Anunţul făcut de Burleanu şi Stroe după întâlnirea de la Guvern

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Răzvan Burleanu este preşedintele FRF

"Plecăm de la un principiu extrem de important pentru integritatea sportivă a competiţiei astfel încât să avem un număr cât mai mic de meciuri, dacă se poate să nu avem niciun meci amânat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acest lucru presupune că vom asista la o modificare de protocol medical dinspre Guvernul României astfel încât să izolăm doar jucătorii poziviti şi contacţii acestora. Ceea ce presupune că negativii vor putea să îşi continue activitatea sportivă", a spus Răzvan Burleanu.

Ionuţ Stroe: "Regulamentul UEFA este un reper pentru noi"

"Regulamentul UEFA este un reper pentru noi, dar nu se va aplica ad litteram… putem împrumuta de acolo măsuri. Haideţi să nu comparăm frecvenţa cu care UEFA îşi desfăşoară meciurile cu frecvenţa din campionatul nostru intern, practic se joacă săptămână de săptămână. 

Am stabilit ca în cazul unui caz de Covid la o echipă de fotbal să efectuăm cu celeritate acea testare a întregului lot, a celor care sunt contacţi pentru jucătorii respectiv. Şi în mod rapid, mult mai rapid decât s-a făcut până acum. 

DSP-urile să stabilească cei care sunt valizi şi care pot participa la joc, adică persoanele negative, iar cele pozitive să fie izolate astfel încât echipele să nu-şi mai amâne jocurile", a declarat Ionuţ Stroe după întâlnirea de la Guvern.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” Vezi toate știrile
Citește și