Închide meniul

Știe deja de Pablo Cortacero? Dinamo, refuzată pentru codașa din liga a doua din Franța. “Câinii” rămân descoperiți în poartă

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 ianuarie 2021, 8:17

Știe deja de Pablo Cortacero? Dinamo, refuzată pentru codașa din liga a doua din Franța. “Câinii” rămân descoperiți în poartă

Hepta

Dinamo, probleme în poartă

Marcin Bulka are 21 de ani și este legitimat în prezent la PSG. El a evoluat în ultimele șase luni sub formă de împrumut pentru Cartagena, în eșalonul secund din Spania.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, refuzată pentru codașa din liga a doua din Franța 

Dinamo i-a pierdut pe spanioli Rene și Mejias și a rămas descoperită între buturi. De altfel, și Diego Fabbrini este pe picior de plecare. Singurii portari din lotul lui Jerry Gane sunt Mihai Eșanu, care are doar patru prezențe în Liga 1, și Aleksandr Mitrovic, care nu a apucat să debuteze în Ștefan cel Mare. 

În aceste condiții, “câinii” s-au orientat asupra lui Marcin Bulka. Polonezul de 1,99 m nu a prins multe prezențe în Spania și căuta o echipă unde să joace constant. Cu toate acestea, el a refuzat propunerea lui Dinamo, speriat de problemele din conducerea lui Pablo Cortacero. Bulka a ales în schimb să semneze cu Chateroux, ultima clasată din liga a doua franceză.  

Portarul polonez a prins două meciuri la echipa mare a celor de la PSG. El a fost transferat la Paris de la juniorii lui Chelsea. Bulka are 21 de ani și este cotat la 900.000 de euro. 

Dinamo, criză la nivelul portarilor 

Bulka este al treilea portar care refuză să vină în această iarnă la Dinamo. “Câinii” s-au mai aflat în negocieri cu rusul Yuri Logidin (ex- Zenit) și fostul portar din Ștefan cel Mare, Riccardo Piscitelli. Ambii jucători au refuzat categoric să semneze cu echipa patronată de Pablo Cortacero. 

Reclamă

Piscitelli s-a despărțit cu scandal de Dinamo vara trecută. El a acționat în judecată la UEFA echipa bucureșteană, fiind nemulțumit că de problemele financiare. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 2-2. Florin Ştefan a restabilit egalitatea! Gafă uriaşă comisă de Ştefan Târnovanu 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni Vezi toate știrile
Citește și