Închide meniul

Suporterii lui Dinamo, prima reacție după greva fotbaliștilor din meciul cu Voluntari. ”Cineva stă după perdea, deși ar trebui să iasă să vorbească”

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2020, 19:37 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:25

Suporterii lui Dinamo, prima reacție după greva fotbaliștilor din meciul cu Voluntari. ”Cineva stă după perdea, deși ar trebui să iasă să vorbească”

Eugen Voicu, declarație de dragoste pentru fanii lui Dinamo

Suporteri DInamo / Hepta

  • Fanii lui Dinamo reacționează după scandalul momentului
  • Fotbaliștii au refuzat să joace un amical cu Voluntari
  • Suporterii cer explicații de la conducere

Fanii nu sunt de acord cu atitudinea sportivilor, dar în același timp consideră că managementul este unul defectuos, iar un om din conducere ar trebui să vorbească cu jucătorii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul PCH după greva jucătorilor de la Dinamo

”În ultima vreme, jucătorii lui Dinamo, neplătiți de mai multe luni, și-au pus speranța în promisiunile care au apărut, legate de vânzarea clubului și intrarea unei prime tranșe de bani din partea unui potențial investitor. Astăzi au refuzat să joace meciul amical cu Voluntari și de asemenea au refuzat să se antreneze. Nu încurajăm sub nicio formă o astfel de atitudine, dar cine le-a făcut promisiuni jucătorilor a greșit foarte mult. Este o nouă dovadă a unui management defectuos. Jucătorii așteptau să vină cineva să le ofere explicații. Cel pe care îl așteptau la discuții este cel care deține clubul ca acționar majoritar. Dacă nu putea să fie prezent, ar fi putut să trimită un reprezentant. 

Niciun patron, niciun președinte de club și nicio comisie (despre care s-a tot vorbit zilele acestea) nu s-au prezentat să liniștească echipa.Singurii care au fost prezenți pentru a-i încuraja pe jucători au fost reprezentanții Programului DDB. Suporterii sunt singurii care și-au făcut partea și s-au ținut de promisiuni. Am plătit salarii restante și o vom mai face. Am susținut echipa și am arătat că ne pasă. Situația de astăzi ne-a luat prin surprindere, pentru că în ultimele zile am fost concentrați pe partea care ține de noi în pregătirea meciului care urmează. Și am făcut-o bine. Printr-un gest fără precedent, suporterii au  cumpărat toate biletele pentru partida de sâmbătă. Dar în tot acest timp, cineva stă după perdea, deși ar trebui să iasă în față și să le răspundă jucătorilor și eventual să ne spună și nouă dacă încă mai negociază cu diferite offshore-uri”, au scris fanii pe Facebook.

Reclamă
Comunicat DDB În ultima vreme, jucătorii lui Dinamo, neplătiți de mai multe luni, și-au pus speranța în promisiunile…
Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Sâmbătă, 6 iunie 2020

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:35 Xavi, eliminat şi el de Istvan Kovacs, în Barcelona – PSG! Antrenorul catalanilor şi-a ieşit din minţi 23:15 Istvan Kovacs, decizie controversată în Barcelona – PSG! Românul, pus „la zid” de spanioli, după ce l-a eliminat pe Araujo 23:05 Istvan Kovacs nu l-a iertat pe Kylian Mbappe, după golul marcat de PSG! Decizia arbitrului român l-a şocat pe starul parizienilor 22:48 Costel Gâlcă urmează să semneze cu Universitatea Craiova! Lovitură dată de Mihai Rotaru 22:39 Boris Becker cere timp pentru Simona Halep, după revenirea în circuitul WTA! Ce şanse îi dă pentru a câştiga un Grand Slam 22:22 LIVE VIDEOSouthampton – Preston se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 22:10 LIVE VIDEOFamalicao – Sporting Lisabona se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Leii” pot face un pas uriaş către titlu în Liga Portugal 21:55 LIVE TEXTBarcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid se joacă ACUM! Meci „de foc” pentru Istvan Kovacs 21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat, din greşeală, autocarul echipei lui Xavi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan
Liga 1 • 18:55
„Nu a fost o declaraţie sinceră” Verdictul specialistului, după eroarea uriaşă a lui Ovidiu Haţegan: „S-a lăsat influenţat”
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo - Poli Iaşi
Liga 1 • 15 apr., 20:50
Prima reacţie a lui Ovidiu Haţegan după faza controversată din Dinamo – Poli Iaşi: „Am greşit, îmi pare rău!”
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor
Liga 1 • 15 apr., 17:30
Primul transfer realizat de Dinamo, pentru sezonul viitor! Cu cine s-au înţeles „câinii”
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Liga 1 • 15 apr., 14:39
Reacţia lui Kyros Vassaras, după accidentarea horror suferită de Luca Matei! Verdict categoric în privinţa deciziei lui Haţegan
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai
Liga 1 • 15 apr., 14:09
Poli Iaşi, mesaj de susţinere pentru Luca Mihai! Care este starea tânărului de 20 de ani