Închide meniul

Tănase sună trezirea! Căpitanul de la FCSB, mesaj pentru colegii săi: "Vom discuta între noi!"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 12 septembrie 2020, 20:09 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Tănase sună trezirea! Căpitanul de la FCSB, mesaj pentru colegii săi: "Vom discuta între noi!"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Florin Tănase este căpitanul celor de la FCSB

"Cu siguranţă vom discuta între noi şi vom arăta altfel în Europa League", a răbufnit Florin Tănase la finalul meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB urmează să joace în Europa League cu Backa Topola

Pentru FCSB urmează partida de joi, din turul doi preliminar al Europa League, cu Backa Topola, de la ora 22:00. Partida se va disputa în Serbia şi va fi în format live text pe antenasport.ro.

"În fiecare an am luptat pentru a intra în grupe, ne-am oprit mereu în play-off. Sperăm ca anul acesta să intrăm în grupe. Îmi doresc să-mi ajut echipa. Să marchez şi să-mi ajut echipa", a mai spus Tănase.

Tănase, concluzii după prima înfrângere a sezonului

"Am făcut un joc slab. Nu am reuşit să ne creem ocazii şi s-a văzut asta pe tabela de marcaj. Este un duş rece, trebuie să ne adunăm pentru că avem un meci mult mai greu în Serbia.

Trebuia să ne adaptăm mai bine la starea gazonului. Nu am fost destul de agresiv, o să facem analiza şi vedem unde am greşit.

Reclamă

Sperăm să nu mai facem asemenea greşeli pe care le-am repetat an de an cu echipele mici. Nu e greu să jucăm şi în Europa şi în campionat. Am venit după două săptămâni de pauză şi am pierdut", a concluzionat Tănase.
 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și