Închide meniul

Toni Petrea a anunțat 4 reveniri la FCSB! Tehnicianul, nevoit să schimbe programul echipei

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 4 decembrie 2020, 11:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

Toni Petrea a anunțat 4 reveniri la FCSB! Tehnicianul, nevoit să schimbe programul echipei

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii de la FCSB se bucură după un gol

Petrea susține că Man, Tănase, Coman și Olaru sunt sută la sută apți de joc, dar nu știe încă dacă va miza pe ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ei au urmat programul de recuperare, au revenit la antrenamentele echipei și o să vedem la până la ora jocului pe cine o să putem miza din primul minut. Sper să pot să mizez pe toți”, a declarat Toni Petrea într-o conferință de presă.

Cum ar putea arăta FCSB cu UTA

Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Panțîru – Simion – Olaru, Moruțan – Tănase – Man, Coman

FCSB va juca cu UTA în etapa 12 din Liga 1

Partida dintre FCSB și UTA se va disputa sâmbătă, pe 5 decembrie, de la ora 21:30, și va putea fi urmărită în format live text pe AS.ro. Toni Petrea își avertizează elevii înaintea jocului.

Tehnicianul de la FCSB nu consideră un vantaj faptul că echipa sa s-a calificat în optimile Cupei fără să joace, fiind nevoit să modifice programul formației pe care o antrenează.

Reclamă

Toni Petrea, avertizment pentru jucătorii FCSB înaintea jocului cu UTA

UTA e o echipă nou promovată care nu a pierdut în deplasare şi asta arată că sunt o echipă bine organizată, destul de omogenă, care stă bine şi pe contraatac. 

Trebuie să fim foarte atenţi la lucrurile astea şi cred că avem toate argumentele să facem un meci bun şi să câştigăm

Toni Petrea a fost nevoit să refacă programul la FCSB

Consider că nu este un avantaj pentru noi faptul că nu am jucat în Cupă întrucât noi ne-am pregătit săptămâna trecută şi am aflat cu o zi înainte că nu se mai dispută. 

Reclamă 4 / 0/3

Nu aveam ce să facem şi a trebuit să refacem programul. Asta este, noi ne-am pregătit cât am putut de bine şi sper ca mâine la ora jocului să fim cât mai bine”, a mai spus Toni Petrea.

Toni Petrea, surprins de schimbările de la Dinamo și CFR

Antrenorul celor de la FCSB a vorbit și despre schimbările de antrenori care au avut loc la Dinamo și CFR. Toni Petrea a rămas surprins, mai ales de plecarea lui Contra și consideră că ardelenii își pot reveni după schimbarea lui Petrescu.

Mă surprinde plecarea antrenorului de la Dinamo, într-un moment în care păreau că și-au revenit.

Se poate crea o emulație, o altă stare de spirit atunci când se schimbă antrenorul, dar eu am convingerea că ei formează un grup omogen, cu o echipă experimentată. 

Plecarea lui Dan Petrescu poate să aibă urmări, dar sunt sigur că vor rezolva acest lucru”, susține Toni Petrea.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și