Închide meniul

Transferuri în miez de noapte! Dinamo a mai semnat trei jucători. Salarii impresionante oferite de noua conducere a "câinilor"

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 9 septembrie 2020, 5:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Transferuri în miez de noapte! Dinamo a mai semnat trei jucători. Salarii impresionante oferite de noua conducere a "câinilor"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cosmin Contra este antrenorul lui Dinamo

Contra se poate considera un antrenor liniştit, în ceea ce priveşte lotul echipei. Spaniolii din conducerea lui Dinamo au mai făcut trei transferuri, după cum anunţă gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultimii jucători aduşi de Dinamo

  • Jorge Pombo – mijlocaş, 26 de ani
  • Guillermo Fernandez Hierro – atacant, 27 de ani 
  • Tomas Mejias Osoriu – goalkeeper, 31 de ani

Conducerea lui Dinamo a crescut plafonul salarial

Noii conducători de la Dinamo au de gând să crească plafonul salarial până la 25.000 de euro pe lună, de jucător, dacă echipa va ajunge în Europa League.

Osoriu va avea un salariu impresionant, pentru Liga 1, de 20.000 de euro pe lună şi va semna un contract valabil pe 2 ani.

Pombo este un mijlocaş de creaţie şi vine la Dinamo sub formă de împrumut, cu opţiune de cumpărare la finalul sezonului.

Hierra este un atacant cu 4 meciuri în grupele Champions League, pentru Bilbao, şi a semnat un contract valabil pe două sezoane.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și