Închide meniul

Un fost rival al lui FCSB a anunţat cine este numărul 1 de la echipa lui Becali: "Se vede mâna lui! E cel mai important transfer"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 20 martie 2021, 15:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Un fost rival al lui FCSB a anunţat cine este numărul 1 de la echipa lui Becali: "Se vede mâna lui! E cel mai important transfer"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Thomas Neubert primeşte doar cuvinte de laudă pentru forma bună a FCSB

Fostul jucător al lui Dinamo şi Rapid este de părere că forma bună a grupării din Capitală i se datorează lui Neubert. "Chirurgul" crede că acesta este cel mai important "transfer" făcut de Becali. Preparatorul german a revenit la FCSB în vara anului trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Tot ce se întâmplă acum la Steaua (n.r. FCSB) este mult diferit față de ce a fost în anii trecuți. Absolut, se vede mâna lui Neubert. Mai sunt păreri, că s-au maturizat… Nu! Ei pot să alerge în momentul ăsta. Sunt reactivi, au "explozie" foarte bună, calitate tehnică ei au avut tot timpul, dar nu puteau face față din punct de vedere fizic. Eu cred că cel mai important transfer e Neubert.

Dan Alexa: "Neubert e cel mai important transfer"

Odată cu el s-a dezvoltat Man foarte bine, Moruțan este mult peste ce a fost sezonul trecut, Olaru este mult peste ce a fost sezonul trecut, Tănase este mult peste sezonul trecut, Coman, cu problemele pe care le-a avut, cu acea accidentare își revine. Luați fiecare jucător în parte și dați-vă seama exact de ce joacă ei acum. Nu este întâmplător. Logica este foarte simplă. Vezi mâna antrenorului dacă e bună, dacă din 11 jucători, 7-8 îți cresc. Dacă 7-8 sunt sub ce au fost și doar 2-3 îți cresc atunci e problemă și de antrenor", a declarat Dan Alexa la LookSport.

EXCLUSIV | ”Cât l-am înjurat la viața mea!” Florin Gardoș nu-l poate uita pe Neubert: ”Mi-a dat sângele pe nas”

Dan Alexa nu este singurul care îl laudă pe Thomas Neubert. Florin Gardoș, fost jucător al FCSB, s-a reîntâlnit cu preparatorul fizic în meciul cu Academica Clinceni. Acesta și-a adus aminte cu plăcere de perioada în care a lucrat cu preparatorul fizic al roș-albaștrilor.

”Cu Tommy m-am reîntâlnit acum, prima oară. Mi-e drag, Tommy, chiar dacă l-am înjurat mult la viața mea. Nu pot să zic că mi-e dor de pregătirea lui, dar simt că-mi lipsește. Nu chiar cât am făcut noi atunci, dar cam 60 – 70% mi-aș dori să mai fac.

Reclamă

Aș vrea să mai fac o pregătirea așa. Ca volum, era prea mult ceea ce făceam noi atunci, dar a recunoscut și el. Acum a lăsat-o mai moale. Atunci a fost o perioadă în care a mai experimentat și el. Rămâne un preparator fizic foarte bun.

Am avut un antrenament la minus nu știu câte grade și mi-a dat sângele pe nas. Prima și singura dată în viața mea. Era mult mai greu cu Tommy, față de ce era în Anglia”, a dezvăluit Florin Gardoș într-un interviu pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Un fost rival al FCSB ştie cine e numărul 1 la echipa lui Becali
  • Cine este cel mai lăudat din tabăra roş-albaştrilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și