Închide meniul

Un nou atac la adresa lui Ionuț Negoiță. ”Nu mă pot trezi la 11. Strategia e prost făcută”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iulie 2020, 5:14 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:58

Un nou atac la adresa lui Ionuț Negoiță. ”Nu mă pot trezi la 11. Strategia e prost făcută”

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via hepta

Un nou atac la adresa lui Ionuț Negoiță. ”Nu mă pot trezi la 11. Strategia e prost făcută”

”Toată lumea își dorește un rezultat, toată lumea se așteaptă la salvare. Și eu aștept rezultate, nu mă interesează jocul. Îmi doresc să ajung la un derby cu FCSB, poate cu Rapid, cu Petrolul, dacă promovează. Nu cred că pot să mă trezesc la 11.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E greu pentru toată lumea. Vorbesc și cu foștii mei colegi. Adi Mutu, Marius Niculae, Ciprian Marica. Jucătorii ca jucătorii, dar strategia la Dinamo e prost făcută. Acum mulți ani se vorbea de New Dinamo, dar… Eu cred că echipa a avut rezultate bune la începutul perioadei Negoiță, cu jucătorii rămași de la foștii acționari. Când ei au plecat, apoi și oamenii din club, lucrurile n-au mai mers”, a spus Pulhac, pentru Digi Sport.

Cristi Pulhac, un nou atac la adresa lui Negoiță

Pulhac îi regretă pe foștii acționari de la Dinamo și îl atacă din nou pe Ionuț Negoiță pentru situația actuală de la club.

 ”Acum toată lumea îi plânge. Așa cum erau, aveau o strategie, nu aduceau jucători după ureche. Nu e vorba despre bani, nu totul se rezumă la ei.

Trebuie să ne raportăm la idei mai bune. Să vină cineva cu o idee. Nu cred că fostele glorii au vrut bani la Dinamo, cum zice Negoiță. Am zis 'grijă mare'. Bubele nu sunt la antrenor, ci în altă parte”, a mai declarat Pulhac, pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și