Închide meniul

Un nou impas în vânzarea lui Dinamo. Negoiță i-a înștiințat pe spanioli că trebuie să mai facă rost de 500.000 de euro!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 aprilie 2020, 13:07

Un nou impas în vânzarea lui Dinamo. Negoiță i-a înștiințat pe spanioli că trebuie să mai facă rost de 500.000 de euro!

Profimediaimages

Probleme în vânzarea lui Dinamo

Chiar dacă tranzacția părea a se realiza în această săptămână, ultima veste primită de la Ionuț Negoiță poate da totul peste cap. Posibilii investiori au descoperit că datoriile sunt mult mai mari decât cele anunțate inițial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Negoiță riscă să îi pună pe fugă pe spanioli

Conform GSP, patronul lui Dinamo i-a speriat, în weekend, pe iberici. Ionuț Negoiță le-a trimis trei facturi neachitate, care nu se aflau în dosarul cu datorii prezentat inițial. Suma cumulată a acestora depășește o jumătate de milion de euro. Este vorba de facturi neachitate către furnizori și o serie de chirii neplătite.

Din primele informații se pare că negocierile vor continua chiar și în aceste condiții. Omul de afaceri Hermino Mendez nu dă semne că va da înapoi, dar a specificat că nu își mai dorește și alte surprize.

Ionuț Negoiță a anunțat că vinde Dinamo pe un leu, dar datoriile totale ale clubului depășesc 3.000.000 de euro. Acesta este și motivul pentru care Asociația Dinamoviști pentru Dinamo nu a ajuns la un acord pentru prelua pachetul majoritar de acțiuni. În momentul de față, doar spaniolii mai poartă negocieri cu patronul alb-roșiilor. 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și