Închide meniul

Un spaniol a explicat dezastrul de la Dinamo: “Acasă, fură românii. Aici, fură ai mei”. Ce știu ibericii despre Pablo Cortacero

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 februarie 2021, 14:32 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Un spaniol a explicat dezastrul de la Dinamo: “Acasă, fură românii. Aici, fură ai mei”. Ce știu ibericii despre Pablo Cortacero

Hepta

Ce știu spaniolii despre Pablo Cortacero

“Dinamo e o echipă bună. Un club istoric. În Spania nu există o asemenea situație la un club mare, așa cum e la Dinamo. E frumos că fanii se implică.  E bine că lumea ajută clubul. Din păcate, spaniolii n-au creat o situație bună. Îmi pare rău!”, a spus Eder Gonzalez pentru gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pablo Cortacero, prin ochii unui spaniol din România 

Pablo Cortacero nu a mai venit în România în 2021. Acționarul lui Dinamo a ieșit din peisaj de luni bune. De altfel, nici în Spania nu se mai știe nimic de el.  

Gonzalez a recunoscut că Pablo Cortacero "a furat-o" pe Dinamo. Acesta a făcut referire la acuzele care li se aduc românilor în Spania.

“S-a vorbit mult în Spania despre Cortacero. Și familia mea mă întreba ce face la Dinamo. Toată lumea vorbea. S-a cam inversat situația. În Spania oamenii zic că românii fură, în România spaniolii fură.  În Spania nu se mai știe nimic despre Cortacero. Nu știam despre el înainte să ajungă la Dinamo. Nu știam cine e”, a adăugat Eder Gonzalez. 

Eder Gonzalez a ajuns în România în 2017, când a semnat cu Csikszereda Miercurea Ciuc. În această iarnă, Gonzalez a semnat gratis cu Sepsi. El are două goluri și trei assist-uri în primele cinci meciuri de Liga 1.  

Reclamă

Pablo Cortacero, în război cu suporterii lui Dinamo

Pablo Cortacero a devenit inamicul numărul unu al suporterilor lui Dinamo. DDB vrea să-i alunge pe spabioli din Ștefan cel Mare. Fanii își numesc oameni în conducere la fiecare ședință a Consiliului de Administrație.

După ultima întrunire, Constatin Eftimescu a fost numit director general. El va fi noul reprezentat al lui Dinamo în relațiile cu FRF, LPF, dar și cu băncile.

 Aceste prerogative le reveneau până acum doar lui Pablo Cortacero și Dorin Șerdean. De altfel, cel din urmă a pierdut orice drept în raport cu Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

Pablo Cortacero nu a avut niciun reprezentant la ședința Consiliului de Administrației desfășurată vineri. A fost prezent însă Marius Bacria, omul trimis de Nicolae Badea, fost acționar al lui Dinamo. Au mai participat la ședință și Elyas Bucurică, din partea DDB, Cristi Hîldan, reprezentant al lui Cornel Dinu, și Cornel Țălnar.

Recomandări
  • Dinamo, decimată de investitorii spanioli
  • Pablo Cortacero, făcut praf de un conaţional

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și