Închide meniul

Universitatea Craiova – Rapid 1-0 | Oltenii au obținut prima victorie după aproape 3 luni! Elvir Koljic, eroul lui Laurențiu Reghecampf

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 ianuarie 2022, 21:55

Universitatea Craiova – Rapid 1-0 | Oltenii au obținut prima victorie după aproape 3 luni! Elvir Koljic, eroul lui Laurențiu Reghecampf

Universitatea Craiova – FC Argeș 3-0

Hepta

Universitatea Craiova – Rapid 1-0

Update: Fluier final în Bănie. Oltenii au câștigat la limită, scor 1-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: A început repriza secundă!

Update: Pauză în Bănie, scor 1-0.

Update: Galeria Universității Craiova a trimis săgeți către rivalii de la Rapid.

”Când un ”Rapid se-nființează

Reclamă

Tot Știința-l retrogradează”, au transmis fanii olteni rivalilor.

Update: Universitatea Craiova – Rapid 1-0. GOOOOL! Elvir Koljic a deschis scorul în Bănie. Defensiva giuleștenilor a fost făcută șah-mat de olteni la faza golului.

Update: A început derby-ul din Bănie!

Reclamă 4 / 0/3

Oltenii au șapte meciuri consecutive fără victorie, iar, cu puțin timp înainte de revenirea Ligii 1, aceștia au fost loviți din plin de COVID-19. Astfel, Laurețniu Reghecampf nu se va putea baza pe mai mulți jucători importanți.

De partea cealaltă, Rapid luptă pentru un loc de play-off și caută răzbunarea după eșecul din tur, când alb-albaștrii au câștigat cu 2-1 pe Arena Națională.

Echipele de start în Universitatea Craiova – Rapid:

Universitatea Craiova: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, M. Constantin, Bancu – Screciu, Al. Crețu – Gustavo, Vînă, Ivan – Koljic

Rapid: H. Moldovan – Acuna, Săpunaru, Dandea, J. Morais – Albu, Crepulja, R. Ilie – Sefer, Ad. Bălan, Stahl

: Pigliacelli – Vlădoiu, Papp, M. Constantin, Bancu – Screciu, Al. Crețu – Gustavo, Vînă, Ivan – Koljic

Rapid: H. Moldovan – Acuna, Săpunaru, Dandea, J. Morais – Albu, Crepulja, R. Ilie – Sefer, Ad. Bălan, Stahl

Citește și:

Laurențiu Reghecampf, pregătit pentru orice scenariu în Universitatea Craiova – Rapid

Cu echipa decimată, Reghecampf cere susținerea fanilor și anunță că este îngrijorat că rezultatul final ar putea să nu fie pe placul lor. Gruparea din Bănie este fără victorie în ultimele șapte etape.

Reclamă

Îmi pare bine că începem din nou cu meciurile oficiale. A fost o vacanță scurtă, unde noi am întâmpinat foarte multe probleme, cu Covid-19, cu jucători accidentați… nu a fost o pregătire așa cum ne-am fi dorit. Dar sperăm ca reacția jucătorilor pe care îi avem în momentul de față la dispoziție să fie una bună și cu ajutorul fanilor, care sper să vină într-un număr foarte mare, să reușim să avem parte de un rezultat pozitiv.

Vă dați seama că îmi este foarte greu să vă spun în momentul de față (n.r. cât de pregătiți sunt jucătorii după zilele de izolare). Vom vedea reacția lor mâine seară. Dar cu siguranță pentru noi va fi un meci foarte greu. Sunt sigur că ei au o dorință foarte mare, sunt nerăbdători să înceapă să joace meciuri oficiale, dar pregătirea nu a fost una bună. Nu am avut posibilitatea să facem ce ne-am dorit și de aceea trebuie să fim foarte atenți. Nu suntem la turaj maxim. Trebuie să jucăm puțin inteligent și să ne gândim numai la rezultat.

Fanii noștri să aibă răbdare, nu vor vedea o echipă așa cum își doresc… o echipă agresivă, care să fie în stare să le satisfacă dorințele. Dar cei care vor intra pe teren cu siguranță își vor da viața„, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și